kupio sam ssd g.skill phoenix pro 60 gb sve uštekao
vidim ga u biosu ali ne i u windowsima
kako da bootam windowse ne mogu promijeniti
first boot device?
first boot device?
first boot device?
Moraš mu dodijelit slovo tj. stvorit particiju u disk managementu.
Control panel - Administrative tools - Computer management - Storage - Disk management
EDIT:
Jesi razmišljao da instaliraš OS na njega?
zato sam ga kupio da instaliram windowse na njega.
Sorry. Skužio sam da imaš instalirane Windowse i da u njima gledaš:(
Jesi u biosu podesio sata kontroler u AHCI mod?
EDIT:
Vidim da nemožeš promjenit boot device. Jel vidiš tu opciju za promjenu boot redoslijeda u biosu?
Probaj ga spojiti na prvi SATA port, te odspoji sve druge diskove i normalno instaliraj Windowse. Onda spoji druge diskove, napravi backup podataka koji ti trebaju i formatiraj ih.
Sorry. Skužio sam da imaš instalirane Windowse i da u njima gledaš:(
Jesi u biosu podesio sata kontroler u AHCI mod?
EDIT:
Vidim da nemožeš promjenit boot device. Jel vidiš tu opciju za promjenu boot redoslijeda u biosu?
totalno sam se pogubio i zaboravio istalirati windowse
ipak mi je rodendan i imam novi ssd
stavio sam AHCI u biosu
ovo pišem sa novih windowsa na ssd-u i smijem se sam sa sobom
koliko je sve brzo instalirao adobe reader i piše :ovo može potrajati nekoliko minuta
a kad ono nekih 5 sec!!!prejbe.no
zna neko kako da prenesem sve iz firefoxa koji mi je ostao na drugom disku, bokmarke i to?
zna neko kako da prenesem sve iz firefoxa koji mi je ostao na drugom disku, bokmarke i to?
Kopiraj sadržaj foldera (na onom disku di je stara instalacija Windowsa) koji se nalazi na adresi Users - tvoje ime - app data - roaming - mozilla - firefox - profiles - ime profila (obično čudna kombinacija 4fh53439.default), znači ne tqaj folder nego njegov sadržaj kao na slici.
Kopiraj sadržaj foldera (na onom disku di je stara instalacija Windowsa) koji se nalazi na adresi Users - tvoje ime - app data - roaming - mozilla - firefox - profiles - ime profila (obično čudna kombinacija 4fh53439.default), znači ne tqaj folder nego njegov sadržaj kao na slici.
hvala hvala hvala
sorry još pitanje kako da nastavim torente u utorrentu?
u biosu sam stavio na AHCI i sad su mi i drugi HDDovi AHCI tako mora biti?
TRIM je sada uključen automatski?
u biosu sam stavio na AHCI i sad su mi i drugi HDDovi AHCI tako mora biti?
TRIM je sada uključen automatski?
Skini te torrent fajlove i odredi im putanju do mjesta di se skidaju (desni klik na torrent fajl u utorrentu i odaberi opciju kao na slici)
Te ih onda rečekiraj:Za bookmarks-e možeš koristit "x-marks" za firefox. Registriraš se i mozila ti dnevno sinhonizira sve bookmarke na server.Tako da kod reinstalacije foxa i x-marksa samo potegneš sa servera sve spremljeno. Naravno možeš i brisat ono što ti ne treba -"advanced"- "upload" - ostavlja na serveru ono što si mu trenutno uplodao ,ostalo briše.