RevoSleep- program za gašenje hdd-ova iz windowsa!

poruka: 5
|
čitano: 2.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle stvarno neznam kako prije nisam znao za ovaj izvrstan programčić koji je tako koristan. Kad ga otvorite vidite prozorčić u kojem možete oznaćit bilo koji od diskova u pc-u, označite ga i gliknete "GO", program će ugasiti disk. Prestane se vrtit skroz i program također sprijećava sve druge aplikacije da ga probude ili mu pristupe. U windowsu postoji opcija da se disk ugasi nakon nekog vremena ne korištenja ali to meni nikad nije radilo jer uvjek neka glupost pristupa disku i budi ga, ovaj program evo radi bez problema, doznao sam za njega na overclock.net-u i tamo ga koriste na veliko. Još uvjek je u beta verziji ali meni radi ko podmazan i vrijedi mi zlata pa sam ga htio podijeliti s vama, uživajte:

http://revosleep.realspooky.de/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina

onda,jeste ga isprobali? Jel vam radi bez problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja jesan, upali lipo sve, ali ne pronađe niti jedan disk. Nije mi se dalo zezat, odma san ga uninstall. Vidin da je poprilično star program pa vjerojatno ne pripoznaje novije komponente. Win8 Pro 64bit, Z77 chipset. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: RevoSleep- program za gašenje hdd-ova iz windo
Penryn kaže...

Ja jesan, upali lipo sve, ali ne pronađe niti jedan disk. Nije mi se dalo zezat, odma san ga uninstall. Vidin da je poprilično star program pa vjerojatno ne pripoznaje novije komponente. Win8 Pro 64bit, Z77 chipset. 

a meni funkcjonira, nneznam kakav je na win 8.

16 godina
Kod mene radi program, gasi i pali hdd.
Ali svaki put prilikom pokretanja laptopa iz sleepmoda pokrene mi se hdd svejedno.
Radi se o hdd koji je u caddy ladici, a ssd koristim kao sistemski disk. Ne znam jel se može negdje podesiti da ga ne pokrene prilikom pokretanja laptopa, kad je već ugašen u tom programu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice