Problem kod RAID polja, diskovi se ne vide

poruka: 5
|
čitano: 1.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem kod RAID polja, diskovi se ne vide

Pozz svima, dakle imam problem sa instalacijom RAID controllera, spojio sam 2 diska u RAID 1 (mirror), ubacio sam tijekom instalacije Win XP disketu sa driverima i piše mi da se neki fileovi loadaju i onda me opet vrati u početni screen i kada pritisnem enter instalacija Win XP se nastavi i pojavi se informacija da windowsi nisu pronašli nijedan disk, u čemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod RAID polja, diskovi se ne vide
probaj ugradit drivere direkt u windows cd!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran

pri instalaciji te pita dali mu trebaju dodatni driveri...YES i onda trebaš 1 ili dvije diskete imat u priopremi , jedna je za RAID , a druga je za RAID onboard controller..Ne rade jedna bez druge..Pogotovo ako imaš nVidijin motherboard..

A zašto si ih stavio u RAID 1, umjesto u RAID 0?

16 godina

-na početku instalacije/učitavanja s CDa, prati doljnju traku, u jednom trenutku (nakratko!) se pojavi ''press F6 if you need..'' -stisni F6.

-naravno, na disketi mora biti (DOS/Boot) 'F6' RAID driver za tvoju matičnu i verziju Windowsa...

- prije instalacije, u biosu omogućen RAID, kod bootanja uđeš u RaidTool (ili kako se zove..) i kreiraš disk (0/1... bootabilan) ovisno o opcijama koje imaš i željama..

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 12:56 (ihush).
17 godina
raven34 kaže...

pri instalaciji te pita dali mu trebaju dodatni driveri...YES i onda trebaš 1 ili dvije diskete imat u priopremi , jedna je za RAID , a druga je za RAID onboard controller..Ne rade jedna bez druge..Pogotovo ako imaš nVidijin motherboard..

A zašto si ih stavio u RAID 1, umjesto u RAID 0?

a zasto ne raid 1? barem je siguran. nisu uvijek bitni GB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice