Pioneer 216DBK problem!

poruka: 7
|
čitano: 1.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pioneer 216DBK problem!
pitanje

Evo nabavio pioneer 216DBK u ADM u četvrtak dosla, i ja spoijo na komp. i pokusa prvi ubacit prazni omega dvd nije ga ucitalo (0 kB slobodno) i sto tako sa Maxellom i Verbatim, a ja san samo pristekao nisan nista snimao ni podesavao ni u biosu ni nigdje pa kako bi ja mogao popraviti ovaj problem, a prazan CD ucita normalno za razliku od DVD-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pioneer 216DBK problem!
prihvaćeno rješenje
markoal kaže...

Evo nabavio pioneer 216DBK u ADM u četvrtak dosla, i ja spoijo na komp. i pokusa prvi ubacit prazni omega dvd nije ga ucitalo (0 kB slobodno) i sto tako sa Maxellom i Verbatim, a ja san samo pristekao nisan nista snimao ni podesavao ni u biosu ni nigdje pa kako bi ja mogao popraviti ovaj problem, a prazan CD ucita normalno za razliku od DVD-a.

Ima san slican problem s navedenom przilicom ,frimaware upgrade ce rijesit problem , barem meni je ,samo mislin da gubis garanciju onda....
17 godina
neaktivan
Pioneer 216DBK problem!
prihvaćeno rješenje

Ovdje imas firmware za skinuti i upute.

Pioneer Europe

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
Pioneer 216DBK problem!
autorov komentar

Hvala vam, to sam i mislio ali nisam nista tio radit, a samo koji da skinem(link) ima tu dosta toga.
I ako neko more da objasni postupak stavljanja firmwirea (ili je samo install u Windowsu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pioneer 216DBK problem!
prihvaćeno rješenje

Ovaj skini:

firmware firmware
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
Pioneer 216DBK problem!
autorov komentar

Zahvaljujuci F1-IVI rjesio sam problem, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pioneer 216DBK problem!

Nema na cemu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice