Vidio sma u jendoj lokalnoj trgovini ovaj SSD za 1100kn. Sad me zanima kvaliteta tog SSD-a, dali je to dobra cijena i tako. Imali sto bolje u tom rangu (moja ploca nema SATA3)?
Hvala!
Taj koji sam gledo ima 50gb oa kosta toko. Gledo sam malo na youtubu (al za vece verzije) i nigdje se nespaja (osim u PCIex).
robimarko@gmail.com
ups
ovo sa SATA-om sam mislio ako mi preporucite obicni SSD, dali je ovo isplativa kupnja?
robimarko@gmail.com
Ali ja pitam za ovo, da li je to dobar SSD, ako ima bolji za tu cijenu onda moze "obicni"
Battlelog ~ UrbanFsk
robimarko@gmail.com
Znaci da nema nista bolje sa SATA-om 2?
robimarko@gmail.com
I koji je onda najbolji SSD (SATA 2) do 1000-1100 kn?
Battlelog ~ UrbanFsk
Ali moja ploca nema SATA 3
Ali moja ploca nema SATA 3
imat ce sljedeca
dobro, koje su performanse SATA3 diska na SATA2 ploci, oce li bit sporije od ovog OCZ-a
dobro, koje su performanse SATA3 diska na SATA2 ploci, oce li bit sporije od ovog OCZ-a
bit ce maksimalne koje sata2 dopusta
bit ce sporije,al taj OCZ je neisplativ,uzmi si ljepo za 600kn 60gb ssd sata3 i imat ces super performanse,kada kupis novu mbo imat ces jos bolje
I koji je onda preporuka, koliko SATA2 ima max brzinu
I koji je onda preporuka, koliko SATA2 ima max brzinu
300mb/s
a SATA3 (kad kupim novu plocu), vidim da ovaj OCZ ima oko 550
a SATA3 (kad kupim novu plocu), vidim da ovaj OCZ ima oko 550
duplo
odnosno to je neki maximum sata 3
robimarko@gmail.com
A kad bi kupio SATA3 SSD za 600kn, prodo svoju maticnu MSI 870-C45 i jos onih 500kn sto ostane kupio novu maticnu?
A kad bi kupio SATA3 SSD za 600kn, prodo svoju maticnu MSI 870-C45 i jos onih 500kn sto ostane kupio novu maticnu?
to bi bilo najbolje
robimarko@gmail.com
Koko bi mogo dobit za ovu maticnu. el postoji koja maticna sa: AM3/+, USB 3.0, bar 2 PCI-e (za moguci crossfire), imam phenom x6 1090t za 500 + vrijednost stare ploce?
Hvala
Koko bi mogo dobit za ovu maticnu. el postoji koja maticna sa: AM3/+, USB 3.0, bar 2 PCI-e (za moguci crossfire), imam phenom x6 1090t za 500 + vrijednost stare ploce?
Hvala
http://protis.hr/products/details/maticna-ploca-asrock-970-extreme3--amd-970-amd-sb950-atx-dura-caps-fsb-2400-dual-channel-4xddr3/48760
Mozda neka s 970 chipsetom
robimarko@gmail.com