OCZ RevoDrive PCIex 50gb

poruka: 33
|
čitano: 2.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Vidio sma u jendoj lokalnoj trgovini ovaj SSD za 1100kn. Sad me zanima kvaliteta tog SSD-a, dali je to dobra cijena i tako. Imali sto bolje u tom rangu (moja ploca nema SATA3)?

Hvala!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Taj se disk ne spaja na sata sučelje,pa sata nije ni bitan,ali tu je nešto sumnjivo.Osim ako se neradi o nekoj starijoj verziji tog ssd-a.

ssd ssd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Taj koji sam gledo ima 50gb oa kosta toko. Gledo sam malo na youtubu (al za vece verzije) i nigdje se nespaja (osim u PCIex).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OCZ RevoDrive PCIex 50gb
Pa kod tebe na slici je verzija od 240gb,a covjek prica o 50gb verziji.I da mislim da uopce nema vise nijedan drugi ssd sa pci-ex suceljem
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Pa kod tebe na slici je verzija od 240gb,a covjek prica o 50gb verziji.I da mislim da uopce nema vise nijedan drugi ssd sa pci-ex suceljem

ups

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 8:47 (zzz).
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

ovo sa SATA-om sam mislio ako mi preporucite obicni SSD, dali je ovo isplativa kupnja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako ces sata disk onda Agility 3 ili Vertex 3
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Ali ja pitam za ovo, da li je to dobar SSD, ako ima bolji za tu cijenu onda moze "obicni"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne isplati ti se dat za 50gb 1100kn kad 60gb imas vec od 550 na dalje. Za 1100kn kupis od 120gb.. :/
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Ovo je dobro kad nemas sata 3,a naravno da,su ovi sto sam ti napisao bolji
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Znaci da nema nista bolje sa SATA-om 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ss sata2 imas,maximalne brzine samo pola sate3.No i to je bolje od ovakvih skupih revodrivea.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

I koji je onda najbolji SSD (SATA 2) do 1000-1100 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupuj sata3....
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Ali moja ploca nema SATA 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Ali moja ploca nema SATA 3

imat ce sljedeca

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

dobro, koje su performanse SATA3 diska na SATA2 ploci, oce li bit sporije od ovog OCZ-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

dobro, koje su performanse SATA3 diska na SATA2 ploci, oce li bit sporije od ovog OCZ-a

bit ce maksimalne koje sata2 dopusta

bit ce sporije,al taj OCZ je neisplativ,uzmi si ljepo za 600kn 60gb ssd sata3 i imat ces super performanse,kada kupis novu mbo imat ces jos bolje

14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

I koji je onda preporuka, koliko SATA2 ima max brzinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

I koji je onda preporuka, koliko SATA2 ima max brzinu

300mb/s

14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

a SATA3 (kad kupim novu plocu), vidim da ovaj OCZ ima oko 550

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

a SATA3 (kad kupim novu plocu), vidim da ovaj OCZ ima oko 550

duplo

odnosno to je neki maximum sata 3

15 godina
Uzmi OCZ Agility 3 60gb za 600kn i imas odlican SSD
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

A kad bi kupio SATA3 SSD za 600kn, prodo svoju maticnu MSI 870-C45 i jos onih 500kn sto ostane kupio novu maticnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

A kad bi kupio SATA3 SSD za 600kn, prodo svoju maticnu MSI 870-C45 i jos onih 500kn sto ostane kupio novu maticnu?

to bi bilo najbolje

15 godina
500kn za maticnu je malo malo.Ali i to je bolje od SATA2
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
OCZ RevoDrive PCIex 50gb

Koko bi mogo dobit za ovu maticnu. el postoji koja maticna sa: AM3/+, USB 3.0, bar 2 PCI-e (za moguci crossfire), imam phenom x6 1090t za 500 + vrijednost stare ploce?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Koko bi mogo dobit za ovu maticnu. el postoji koja maticna sa: AM3/+, USB 3.0, bar 2 PCI-e (za moguci crossfire), imam phenom x6 1090t za 500 + vrijednost stare ploce?

Hvala

http://protis.hr/products/details/maticna-ploca-asrock-970-extreme3--amd-970-amd-sb950-atx-dura-caps-fsb-2400-dual-channel-4xddr3/48760

15 godina
Mislim da bi minimum bila Asrock 880g pro3.
Mozda neka s 970 chipsetom
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice