Multi burn DVD/CD (posebna konfa ili na postojeci)

poruka: 6
|
čitano: 2.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Par puta mi se pojavila potreba umnožavanja 100+ CD/DVD i to sam uvijek dao vani raditi. Kako imam slicne planove za buducnost razmisljam da slozim komp i da to sam radim... Koliko vidim da postoje "kartice" u koje se upiknu sve przilice i citac za original i na vrlo jednostavan nacin pokrene kopiranje 1-na-5-ili-7-ili-??? kom. Takve "kartice" nisam nasao kod nas za kupiti iako mi se takvo rjesenje svidja...

Zato razmisljam o slaganju jednostavne konfe sa 1+5 przilica na Linux-u ili Win... Programi za przenje koji mogu multi prziti postoje i to nije problem. Brine me sto je s brzinom przenja npr. 5 diskova odjednom. Ako mi za DVD treba 10min, koliko mi treba za 5 DVD (naravno mislim na sve identicne kopije, ne da svaki przi svoje podatke)? Vjerojatno nesto vise, ali koliko? Negdje sam vidio da je netko rekao da mu dvije przilice prze 2 DVD duplo sporije nego jedna jedan tako da na kraju nema nikakvu ustedu u vremenu...

Kakav proc/ram/hdd bi takav konfa trebala? Jel razlika ako kopiram direktno sa DVD DISKA na 5 przilica odjednom ili ako napravim ISO NA HDD pa njega przim na 5 przilica odjednom? Nemam ideju sto je zahtjevnije za komp...

Hvala na idejama i pomci!

Pozdrav

davor07

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Multi burn DVD/CD (posebna konfa ili na postoj

Mislim da je ovako nesto idealno za tebe http://www.produplicator.com/sony-dvd-duplicator-1to8.html

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
17 godina
neaktivan
Re: Multi burn DVD/CD (posebna konfa ili na postoj
CroVandal kaže...

Mislim da je ovako nesto idealno za tebe http://www.produplicator.com/sony-dvd-duplicator-1to8.html

To bi bilo ok, ali nema ih kod nas (tj. ne po toj cijeni nego nekih 10-15k kn), a ne da mi se narucivati izvana zbog jamstva i sl...

davor07
17 godina
protjeran

pa mislim da nero ima u opcijama ''use multiple recoredes''

staviš broj kopija onoliko koliko imaš pržilica.

nisam probao, al sam vidio tu opciju u neru, sad dal baštome služi neznam.

''how yes no''
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja sam na starom kompu (Barton 2500+) sa 2 SATA diska pržio dva image-a sa dva diska na dvije pržilice u isto vrijeme i komp je bio zagušen toliko da se miš nije mogao pomaknut, ali je prženje uspješno završeno. Sad, s novijim kompom bi to vjerojatno išlo glađe, kao i sa SATA pržilicama, ali opet je namijensko rješenje bolje.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno bi przenje na kompu sa 8 przilica bilo koma, makar bio neki aktualni...

Vjerojatno cu odustati od toga, ne da mi se ulagati u komp i przilice samo za testiranje. Ako ne uspije, tj. ne moze dobro prziti toliko komada, nisam nista napravio...

Pozdrav! Hvala na info!

davor07

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice