dali bi mi neko mogo predliozi tnki dobar brzi tihi (noviji)optički pogon.
tipa LG ILI NES SLICNO.?
dali bi mi neko mogo predliozi tnki dobar brzi tihi (noviji)optički pogon.
tipa LG ILI NES SLICNO.?
pioneer,po mom iskustvu najduze traju i najmanjese kvare
ja trenutno koristim LG
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160043
Prža je jeftina i radi svoj posao što je najvažnije. Probao sam NEC, Pioneer (ta mi je brzo riknula), Acer odnosno Benq i zasad mi je LG najbolji. Prži sve medije bez problema.
Da ne otvaram novu temu zanima me koji optički pogon kupiti jer mi je ovaj stari što sam imao (NEC DVD_RW ND-3540A) otkazao jučer. Razmišljam o kupnji Pioneera samo ne znam kojeg da uzmem. Dvoumim se izmenđu Pioneera DVR-117FBK i Pioneera DVR-216. Koji bi od ta dva bilo bolje uzeti?
sata ,ako imas sloboda sata utor na maricnoj,a ako nemas onda vec znas
Da ne otvaram novu temu zanima me koji optički pogon kupiti jer mi je ovaj stari što sam imao (NEC DVD_RW ND-3540A) otkazao jučer. Razmišljam o kupnji Pioneera samo ne znam kojeg da uzmem. Dvoumim se izmenđu Pioneera DVR-117FBK i Pioneera DVR-216. Koji bi od ta dva bilo bolje uzeti?
216 obavezno, on je SATA, a ovaj 117 je ATA...
sata ,ako imas sloboda sata utor na maricnoj,a ako nemas onda vec znas
Ne da imam jedan nego njih nekoliko. Onda uzimam Pioneera DVR-216.
osim razlike u spajanju,sve drugoje isto
Malo sam još gledao Pioneerove pržilice i sada se dvoumim između PIONEER DVR-217FBK i PIONEER DVR-217F kojeg bi bilo bolje uzeti ili je ovo jedan te isti Pioneer?
bog,
da ne otvaram drugu temu, treba mi DVD przilica, SATA, u ADM-a i links-a imaju:
DVD±RW SONY NEC OPTIARC AD-7243S, 24x, crna, SATA, Dual layer, LabelFlash, bulk
Samsung SH-S223L SATA Bulk Black Lightscribe, SATA, Pblack
sto uzeti, NEC ili Samsung?
blizi sam NEC-u
samsung przilice su na losem glasu, svi se zale da imaju problema. ja za sad nemam. moja preporuka je pioneer, ali ako mora biti jedna od ove dvije onda optiarc.
samsung przilice su na losem glasu, svi se zale da imaju problema. ja za sad nemam. moja preporuka je pioneer, ali ako mora biti jedna od ove dvije onda optiarc.
Imam Samsungov snimač (Toshiba-Samsung) već 2,5 godine i nema nekih većih problema.
Imam dva sony nec optiarc i ne mogu se potužiti na njih. Također imam jedan stari pata pioneer u drugom kompu. Ove pržilice su vrlo dobre, moja preporuka
imam staru samsung przilicu,przi odlicno
ali ima mane nece da otvora ladicu
imam staru samsung przilicu,przi odlicno
ali ima mane nece da otvora ladicu
moja stara dobrih 5 god radi ko sat, nikad problema