Koji pouzdan i tih disk

poruka: 6
|
čitano: 2.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji pouzdan i tih disk

Kupujem novi disk i želim da bude što pouzdaniji (znači da mi uskoro ne krepa) jer ga mislim staviti u neki kao kućni server. Zbog toga želim i da mi bude i čim tiši jer ne želim da mi zuji u sobi 0-24.

Cijena može biti do maksimalno 600 kn, kapacitet oko 500 GB, moze i 640 GB, a moze i manje.

Za sad gledam onaj WD-ov od 640 GB i cini mi se ok, i jel netko zna jel on ima 2 ploce ?

Preporuke ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji pouzdan i tih disk

Samsung od 500 GB iz Linksa... tih, hladan i pozudan odlican za storage osobno imam dva komada i nikakvih primjedbi nemam na njih cijena nekih 550 kunica :) for cash ;)

http://www.links.hr/index.php?naziv=HDD+500.0+GB+SAMSUNG%2C+SATA%2C+16MB+c.%2C+7200+okr%2Fmin%2C+za+desktop&option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.038

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji pouzdan i tih disk
blanchard kaže...

Kupujem novi disk i želim da bude što pouzdaniji (znači da mi uskoro ne krepa) jer ga mislim staviti u neki kao kućni server. Zbog toga želim i da mi bude i čim tiši jer ne želim da mi zuji u sobi 0-24.

Cijena može biti do maksimalno 600 kn, kapacitet oko 500 GB, moze i 640 GB, a moze i manje.

Za sad gledam onaj WD-ov od 640 GB i cini mi se ok, i jel netko zna jel on ima 2 ploce ?

Preporuke ?

WD je dobar, ima 2 ploče...

Ali ipak preporuka za Samsung T166 od 500 giga...
I wanna be a mod too...
17 godina

Kako znas da ima 2 ploce? WD proizvodi diskove s 320GB plocama ali 320GB i 640GB modeli su postojali i prije toga...

Za 320GB model znam da se prelaskom s 2 ploce na 1 nije doslo do promjene oznake, pa pretpostavljam da isto vrijedi i za 640GB model.

Hrvatska nije neko "bitno" trziste za proizvodjace diskova, npr. Samsung F1 320GB i 640GB nikako da s pojavi iako je vec mjesecima najavljivan...

17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Kako znas da ima 2 ploce?

Prek Gilberta. Na njegovoj temi best buy komponenti je navedeno za hard disk:

WD 640GB WD6400AAKS - 601kn - Disk se sastoji od 2 ploče. Brz, hladan i relativno tih. Po toj cijeni nema konkurencije.
I wanna be a mod too...
17 godina
neaktivan

Kupio sam taj samsung t166 od 500 gb u adm za 540 kn.

Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice