Kako konvertirat vanjski hdd u ntfs da mogu prebacit file veci od 4gb te nazad konvertirat u fat32.
Treba mi radi PS3,jer cita samo fat32 format.
Kako konvertirat vanjski hdd u ntfs da mogu prebacit file veci od 4gb te nazad konvertirat u fat32.
O kakvom se tipu file-a radi pa da vidimo što možemo sa njim učiniti.
covjek pita ovo:
Kako na hdd koji je vanjski i fat32 staviti file veci od 4GB !
Sigurno zeli igrat backup igre...
Ja koliko sam gledao ima neki trik da mozes vece filove stavljat...
al neznam sad kako
pozz
taj trik ima 3 slova :D FTP.spojis PC i ps3 putem FTP-a i prebacujes kako god zelis.nista netreba splitat ni djelit.
E i mene to zanima pa ako netko moze u potpunosti odgovoriti.
fat 32 nemoze imati u sebi vece datoteke
the end
eto ti napokon odgovor
the end
eto ti napokon odgovor
nije tacno,
uvjek ima neka caka da moze :)
Ima caka jedino da razdvojis fajlove inace nista drugo nepomaze jednostavno je nemoguce!
the end
eto ti napokon odgovor
a da si nekad prebacio koju igru na hdd znao bi da nijedna i nije veca od 4gb(igra je puno veca ali sami folderi unutar igre nisu) i znao bit kako izgleda BLES folder
Treba mi za igre.
Naso sam Mortal kombat igra ima 11gb, a najveci file u njoj 4.6gb
arhiviraj u winrar-u tako da svaka ima po 97mb...
link?
FAT32 ne podržava tako velike datoteke - nije da on to ne želi, nije da mu se takve datoteke ne sviđaju, nego jednostavno ne može koristiti tako velike datoteke. Kako si onda došao na ideju da i mogao "konvertirati" NTFS na kojemu se nalaze tako velike datoteke u FAT32?
To ti je ko da imaš frižider i hoćeš ga ugurati u auto. Ali ne ide - treba oboriti stražnja sjedala (ili prepiliti frižider na pola). I ok - ti oboriš stražnja sjedala, uguraš frižider koji sad leži na stražnjim sjedalima i hoćeš sad vratiti stvari u prijašnje stanje - dignuti stražnja sjedala! Jel možeš? Naravno da ne.
covjek pita ovo:
Kako na hdd koji je vanjski i fat32 staviti file veci od 4GB !
Sigurno zeli igrat backup igre...
Ja koliko sam gledao ima neki trik da mozes vece filove stavljat...
al neznam sad kako
Glavno da se može! LOL. Dosad si već trebao naučiti da na ovom forumu ne prolaze lovačke priče. Ne može! Može se nešto napraviti s datotekema tako da one budu manje od 4 GB, ali ne možeš veću datoteku spremiti na FAT32 particiju. Hoćeš-nećeš-ne možeš.
Kupio sam Playstation 3 s E3 ODE PRO modifikacijom.
No, imam probleme s pokretanjem igrica skinutih s neta. Dakle, igrice koje dosju na komp nisu u ISO cfileu. Kada ih pretvorium u ISO i stavim na eksterni hard, kojeg potom ukljucim u PS3, on ne očitava. Ima li tko iskustva s E3 ODE PRO modifikacijom, molim Vas?