HDD problem ( ne želi se formatirati)

poruka: 8
|
čitano: 2.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vanjski Hdd , 500giga , do jucer uredno radio , presnimavao sam podatke s njega na comp jer sam ga htio formatizirati i pripremiti za novi backup međutim nakon što kliknem na format iz windowsa javi samo grešku da  nije moguće napraviti format . Kad ga ustekam u usb comp ga uredno prepozna ali kad odem na properties sve nula , nema nikakvih podataka . Ima li kakav program s kojim bih to mogao obaviti i malo ga iskontrolirati .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HDD problem ( ne želi se formatirati)
mozes probati s nekim specijaliziranim programom za particije kao sto je easeus partition master home edition. ili digni linux mint sa sticka i formatiraj ga od tamo.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

To sam zaboravio i napisati , imam na usb-u bas Mint , jutros sam ga dignuo , stavio disk u usb i nista , opet nula bodova ,. najcudnije mi je da ga linux ne prepoznaje a 7-ca ga vidi ??

13 godina
neaktivan
jesi probao s programom koji sam preporucio?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

P nisam toliko brz {#} . Idem to sad skinuti pa javim kako je prošlo . Thx

17 godina
neaktivan

Koji je tip HDD-a? Idi na site proizvođača - sigurno imaju neki program za formatiranje ili particioniranje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

od WD-a je , My passport , idem i tamo pogledati , dobro si rekao .

15 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
mozes probati s nekim specijaliziranim programom za particije kao sto je easeus partition master home edition. ili digni linux mint sa sticka i formatiraj ga od tamo.

hvala kolega na savjetu , evo uspio sam HDD osposobiti s ovim programom što si rekao , nema bad sectora , sve radi za 5 . Thx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice