Nije da se bas razumijem, ali mi treba neki bolji vanjski hard pa me zanimaju vase preporuke.Hard mi treba za playstation za prebacivanje igrica uglavnom tako da ne treba biti nesto posebno.Memorija mi nije toliko bitna koliko brzina i jos jedan uvjet je da ima jedan USB ulaz jer nemam dva USB-a na plejci.
Unaprijed Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
brzina ti je u ovom slučaju ograničena USB-om. pitanje ti je malo čudno sveukupno al uzmi elements portable ;)
Pitanje mi je cudno kad bas nemam pojma ni sam sta trebam budem malo proucio taj hard pa vjerojatno uzmem njega.
Hvala
Sta mislite o ovom disku:
http://www.svijet-medija.hr/transcend_500_gb_ts500gsj25m,20887,154.aspx
Imam ja taj Transcend i on ti ima 2 USB priključka, tako da pretpostavljam da ti onda to otpada.
Ovaj je nešto skuplji ali mi se čini da ima veći cache http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_108&products_id=8437
EDIT:Nisam vidio da si editirao
Ovaj je nešto skuplji ali mi se čini da ima veći cache
To je isti disk, ali na stranici Linksa je greška - piše da ima 8 MB cache.
Imam ja taj Transcend i on ti ima 2 USB priključka, tako da pretpostavljam da ti onda to otpada.
Ima mi ga frend hard ima dva ulaza, ali moze raditi sa jednim.
Hmmm, moj tetak ima isti takav i mora se uštekati oba ulaza.Mislim da je jedan za napajanje a drugi za prijenos podataka
Hmmm, moj tetak ima isti takav i mora se uštekati oba ulaza.Mislim da je jedan za napajanje a drugi za prijenos podataka
Nije jel sam preko njega neke stvari prebacivo bas sam ga danas posudio.Ima dva USB-a i radi samo sa jednim.
Pitanje mi je cudno kad bas nemam pojma ni sam sta trebam budem malo proucio taj hard pa vjerojatno uzmem njega.
Hvala
ok. elements portable je ok izbor. evo malo iznad gore imaš preporučeno i gigabajtnu verziju
Samo da javim da sam kupio ovaj hard iz svijeta medija i da sam zadovoljan.Hvala svima na preporukama.