Vase misljenje o przilici i vasa iskustva? Ali konkretno pitanje isplativost i naravno misljenje o cijeni opravdana ili ne?
svi komentari dobrodosli!
Vase misljenje o przilici i vasa iskustva? Ali konkretno pitanje isplativost i naravno misljenje o cijeni opravdana ili ne?
svi komentari dobrodosli!
Nije mi jasno jel ti ovdje misliš na neki konkretni model ili općenito, ali meni to neće biti isplativo dok ne padne ispod barem 1000 kn.
Što bi ti danas popodne ili večeras radio s tom pržilicom da ti je netko sada pokloni?
Pa šta se radi sa pržilicom - prži. Uvik ima nekih materijala koje treba maknuti sa diska a ne želim ih brisnit... Najčešće su pogledani filmovi u pitanju.
Heh.. na Blueray medije koji se vrte od 160-200 kunica. (25gb)
Kupiš obična 3 dvoslojna i imaš 24 gb za 55 kunica.
Pa pržit će se kad mediji padnu na 3-4 kn...
Pa pržit će se kad mediji padnu na 3-4 kn...
Pa e... Nisu ni CD pržilice i DVD pržilice odmah postali household itemi...
Nazalost cijena przilica ce prije past nego cijena medija. Da su badava przilice nista ne bi znacilo posto su mediji po 150kn/kom. Za 2 do 4 godine przit cemo na veliko po njima.
ja iskreno nebih kupio blue ray pržilicu, a po pitanju isplativosti mislim da je totalno neisplativa, jer ti možeš kupiti dvd pržilicu npr. za 300kn, a jedan medij košta 3kn pa nadalje!
pa ti onda misli!
Meni je bilo dosadno pa sam ju kupio i od nje zasada nemam nekakve koristi.
i kolko si platio blu rej?
al dobro,trebat će jednog dana....
Nemojmo sad o tome je li isplativo ili ne. Naravno,nije trenutno,ali ce bit,sve u svoje vrijeme.
Idemo pogledat neke konkretne modele. Sivi,koji ti se svidio i što misliš uzet?
Heh.. na Blueray medije koji se vrte od 160-200 kunica. (25gb)
Kupiš obična 3 dvoslojna i imaš 24 gb za 55 kunica.
Nemojmo sad o tome je li isplativo ili ne. Naravno,nije trenutno,ali ce bit,sve u svoje vrijeme.
Idemo pogledat neke konkretne modele. Sivi,koji ti se svidio i što misliš uzet?
Ovaj u Ve-Milu ima preveliku cijenu,a ne podržava DL medije,kao i ovaj posljednji snimač. Ja bi se odlučio za ovaj drugi po redu koji si napisao,iz IQ-a. Podržava Blu-Ray DL medije,a cijena je i više nego prihvatljiva.
Ovaj u Ve-Milu ima preveliku cijenu,a ne podržava DL medije,kao i ovaj posljednji snimač. Ja bi se odlučio za ovaj drugi po redu koji si napisao,iz IQ-a. Podržava Blu-Ray DL medije,a cijena je i više nego prihvatljiva.