Potrosio bih do 500 kn na hdd za laptop i Rijeci bas i nema previse ducana informatickom opremom.
Ono sto sam nasao na stranicama jednog od ducana :
HDD 320.0 GB SAMSUNG, SATA, 8MB cache 464kn
HDD 250.0 GB SAMSUNG Spinpoint M Series HM251JI, SATA, 8MB cache 433kn
HDD 320.0 GB, WESTERN DIGITAL Scorpio Blue, SATA, 8 MB c 409kn
HDD 250.0 GB WESTERN DIGITAL, SATA, 8MB cache 370kn
HDD 250.0 GB SAMSUNG Spinpoint M Series HM250HI, SATA, 8MB c 370kn
E sad što bi vi preporučili, čak omjer kapacitet/cijena nije najbitniji već brzina.
Ako možda netko može predložiti neki drugi model u cjenovnom rangu slobodno neka predloži.
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Između ovih išao bi na ovaj sa najvećim kapacitetom (320GB samsung ili WD, meni sve jedno). Čisto zato jer je razlika u performansama između tih diskova zanemariva. Ili ako želiš još malo štedjeti pa ubosti neki SSD 64GB? (a onda ovaj koji je sada u laptopu iskoristiti kao eksterni disk)
Na kraju je kupljen wd320.
Zalosno je da u Rijeci nema 2 ducana informaticke opreme, ostali svastarosi nemaju nikakvu ponudu, dok su ostali u stecaju?!
Malo sam kontaktirao zagrebacke ducane u nadi da cu naletiti na neki 7200 disk ali u ponudi je malo ili nista.
U svakom slucaju WD je malo deblji ali je stao bez problema u lap, stari disk je prodan skuplje nego novi, tako da mi opcija cekanja i stedjenja nije bas bila prihvatljiva.
Sve u svemu nisam bas dobio neku preporuku za hardver, ocekivao sam vise informacija od forumasha buga;)
poz
Eh takva je situacija i kada ja odem u Rijeku... Ništa ne mogu normalno kupiti, zato većinu stvari kupujem pouzećem (naručim preko interneta i ko bog)
Inače dobar izbor sve u svemu