Smart TV

poruka: 3
|
čitano: 3.328
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Smart TV

Do proljeća planiram kupit neki SMART TV ( ne 3D ) 101/102cm u cijenovnom rangu oko 7000-8000kn, pa me zanimaju iskustva i preporuke - tipa http://internet-tvs-review.toptenreviews.com/ .
Kod TV-a mi je važan wifi pristup internetu, te u skladu s time Youtube,Skype, Facebook, Twitter, te klasično surfanje pomoču nekog browsera. Za sada me najviše zainteresirao Samsung sa svojom D6000 serijom, no koliko vidim ona baš i nije tako česta kod nas. Isto tako ima li smisla kupovat sadašnje serije Smart TV-ova ili je bolje pričekat predstavljanja sa CES-a i ostalih sajmova početkom godine, te negdje na jesen kupit jedan od relativno novijih modela ?

Hvala

In the end there will be only ( c )haoss ...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Smart TV
Leglo kaže...

Do proljeća planiram kupit neki SMART TV ( ne 3D ) 101/102cm u cijenovnom rangu oko 7000-8000kn, pa me zanimaju iskustva i preporuke - tipa http://internet-tvs-review.toptenreviews.com/ .
Kod TV-a mi je važan wifi pristup internetu, te u skladu s time Youtube,Skype, Facebook, Twitter, te klasično surfanje pomoču nekog browsera. Za sada me najviše zainteresirao Samsung sa svojom D6000 serijom, no koliko vidim ona baš i nije tako česta kod nas. Isto tako ima li smisla kupovat sadašnje serije Smart TV-ova ili je bolje pričekat predstavljanja sa CES-a i ostalih sajmova početkom godine, te negdje na jesen kupit jedan od relativno novijih modela ?

Hvala

Samsung Smart TV je meni genijalna stvar, prikaz slike me samo tako dojmio. 

Isplativost - hmmm. Imam TV s internetom. 1 put upalio i to je to. To je kod mene... ako bi ti to koristio, vjerojatno isplativo, ali pricekaj malo vidit nove modele, a i starima ce past cijena.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Smart TV
može li meni netko reći dali se na smart tv-u recimo ovaj model (samsung ue-32f4500) jer mi je taj zapeo za oko, ali i na rugim takve vreste sa dual core procesorom i koji ima web brouser mogu gledati live streamovi utakmica, dali ti streamovi rade kao šta bi radili i na kompjuteru sa istom brzinom interneta ili neznam štekaju jače zbog slabijeg procesora ili procesor nema veze s time? molim odgovore jako mi je bitno, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice