Pozdrav svima,
Imam sljedeći problem;
Imam već godinu i nešto LCD televiziju koja je koštala skoro 7000kn i nedavno mi je jedan HDMI ulaz prestao raditi.
Odnio sam televiziju u ovlašteni servis, tamo je bila 20ak dana i vratili su mi je s naznakom da je TV potpuno ispravan.
Ja probam opet spojiti HDMI i opet ne radi, i evo nazovem servisera i on meni kaže da je to HDMI izlaz?!?! a ne ulaz.
Na to ja njemu kažem da evo godinu i nešto koristim sve HDMI utore na TVu jer taman toliko uređaja imam, i da ne priča gluposti, jer ipak sve te HDMIe sam koristio i valjda znam što pričam.
On meni kaže NEMOGUĆE da sam ga koristio, jer je to izlaz za slučaj da želim TV spojiti dalje na neki drugi uređaj?!?! (meni to nema apsolutno nikakve logike, kakav drugi uređaj?)
I u principu ne želi čuti dalje. Nazvao sam ovlaštenog uvoznika i oni su mi rekli da se konzultiram sa tim glavnim serviserom.
Eto sada vas ja pitam, dali netko ima ikakvu ideju kako da pokušam to riješiti?
Ja apsolutno znam da je to HDMI ulaz i koristio sam ga, tako piše i u štampanim uputstvima od TVa, ali gospodin serviser tvrdi drugačije i ne želi dalje popravljat.
Hvala