Pozdrav!
Imam plasmu Samsung PS 43E450 . kad pustim div x film nemogu nikako pokrenuti titlove. Pokusavao sam da titlovi imaju identican naziv kao film ali opet ne rade. Jel mi netko moze objasniti sto trebam napraviti da pokrenem titlove.
Pozdrav!
Imam plasmu Samsung PS 43E450 . kad pustim div x film nemogu nikako pokrenuti titlove. Pokusavao sam da titlovi imaju identican naziv kao film ali opet ne rade. Jel mi netko moze objasniti sto trebam napraviti da pokrenem titlove.
Pokusavao sam da titlovi imaju identican naziv kao film ali opet ne rade.
Ovo 2x provjeri. Pogotovo ako imaš skrivene ekstenzije u exploreru lako je napraviti glupost. Titlovi bi trebali imati identično ime kao i video datoteka i (očito) različitu ekstenziju, i trebali bi se nalaziti u istom folderu u kojem se nalazi i video datoteka.
U manualu stoji da podržava i subrip (.srt) i micro dvd (.sub) i još brojne druge formate titlova (stranica 148). Ali isto tako piše i da prikaz titlova možeš omogućiti/onemogućiti u meniju što znači da su po defaultu možda onemogućeni (stranica 159).
http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS43E450A1MXRD-supportforward
ako ništa od navedenog ne uspije uvijek imaš mogućnost zalijepiti (ugravirati) titlove na film s nekim od besplatnih programa poput FFactorya i sličnih.