Samung PS43E450 ukljucivanje titlova

poruka: 4
|
čitano: 2.004
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam plasmu Samsung PS 43E450 . kad pustim div x film  nemogu nikako pokrenuti titlove.  Pokusavao sam da titlovi imaju identican naziv kao film ali opet ne rade. Jel mi netko moze objasniti sto trebam napraviti da pokrenem titlove.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samung PS43E450 ukljucivanje titlova
Probaj konvertirati titlove u neki drugi format titla. Npr .txt .sub .srt skini s neta subtitle workshop pa tamo probaj namjestati. Takoder vidi u uputama tv koji format titla podrzava tv pa po tome konvertiraj
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan
Re: Samung PS43E450 ukljucivanje titlova
msi00 kaže...

Pokusavao sam da titlovi imaju identican naziv kao film ali opet ne rade.

Ovo 2x provjeri. Pogotovo ako imaš skrivene ekstenzije u exploreru lako je napraviti glupost. Titlovi bi trebali imati identično ime kao i video datoteka i (očito) različitu ekstenziju, i trebali bi se nalaziti u istom folderu u kojem se nalazi i video datoteka.

U manualu stoji da podržava i subrip (.srt) i micro dvd (.sub) i još brojne druge formate titlova (stranica 148). Ali isto tako piše i da prikaz titlova možeš omogućiti/onemogućiti u meniju što znači da su po defaultu možda onemogućeni (stranica 159).

http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS43E450A1MXRD-supportforward

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 5:15 (rustweaver).
13 godina
protjeran

ako ništa od navedenog ne uspije uvijek imaš mogućnost zalijepiti (ugravirati) titlove na film s nekim od besplatnih programa poput FFactorya i sličnih.

Ne bih volio svirati dva puta na svadbama_danas majko ženiš svoga sina_

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice