Pozz, evo danas sam kupio tv Samsung UE-32EH5000 i spojio sam ga sa HDMI kablom na komp i primjetio sam dok gledam film kao nekakvu liniju koja se spušta od vrha ekrana do dolje ili onako kao da bljeska, kad su brže scene. Onda sam prebacio na max-tv koji je spojen drugim HDMI kablom u drugi port na tv-u problema nema(ili ga barem nisam primjetio). Probao zamjenit kablove, portove na tv-u i uvije se svodi na to da kad na kompu gledam film vidi se ta nekakva linija. Pretpostavljam da nije problem u tv-u,pa eto ako netko može pomoći, bio bih zahvalan.
EDIT: Isprobavao sam malo kablove i to i sad je ovakva situacija: Ako stavim na extended display onda je dobro, nema nikakvih linija, kad vratim na duplicate pojave se linije na tv-u. Onda prebacim u drugi dvi port priključak od monitora ista stvar, ali onda sam spojio monitor preko vga kabla sa onim dvi na vga adapterom i mogu ga namjestit na duplicate i na extended nema nikakvih linija, također ako je samo tv spojen hdmi kablom a monitor otpojen linija na tv-u nema i sve je normalno. Sad mene zanima zašto nesmije monitor biti spojen preko dvi kabla i namješten na duplicate displays, a preko dvi na vga adaptera sve radi normalno, znači sa istih dvi izlaza ide signal ali kad koristim dvi na dvi kabal onda nešto nevalja, sad dali je problem u kablu ili nečem drugom?