Preporuka TV-a do 4000kn

poruka: 10
|
čitano: 5.715
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka TV-a do 4000kn

Nisam odveć upoznat sa trenutnom situacijom na tržištu HD televizora, tražim model diagonale 42".

Namjena: gledanje HD filmova(posredstvom laptopa) i online videa, povremeni gaming i  televizijski program.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka TV-a do 4000kn

Panasonic P42G30 ili S30, nemozes bolje uzet u tom cijenovnom rangu?

17 godina
Preporuka TV-a do 4000kn

za 4000kn ne možeš uzeti te televizore. Ako ti dnevni boravak nije previše osvjetljen onda uzmi Panasonic TX-P42C3 (najbolji TV za SD signal i jako dobar za HD ako gledaš sa preko 2.5m), a ako imaš previše svijetla onda uzmi neki Samsung LED.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile_st kaže...

za 4000kn ne možeš uzeti te televizore. Ako ti dnevni boravak nije previše osvjetljen onda uzmi Panasonic TX-P42C3 (najbolji TV za SD signal i jako dobar za HD ako gledaš sa preko 2.5m), a ako imaš previše svijetla onda uzmi neki Samsung LED.

Da li može preporuka nekog konkretnog modela npr. SAMSUNG 40EH5000?

17 godina
Altruistic kaže...
mile_st kaže...

sad kad bolje razmislim, teško je upariti 4000kn i 42" kad je LCD u pitanju. Pogledat ću malo pa ti javim.

Npr ima ovaj (Philips serija 6), nešto je skuplji a kvaliteta slike na seriji 7 je predobra za LCD. 

Još ću pogledati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 21:13 (mile_st).
15 godina
neaktivan
Preporuka TV-a do 4000kn

Evo i ja iman u planu novi TV, a oko 6000kn fullHD i 3D. neke preporuke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Taman bi trebao polako doći u dućane Panasonic ST50 koji će u početku koštati 7000kn a kasnije sigurno pasti ispod 6000kn. Recenzije ga dižu iznad svih dosadašnjih TV-ova do neke razumne cijene. Ako želiš sada uskoro kupiti onda možeš ići na prošlogodišnji model koji je također odličan.

Ako imaš poprilično osvjetljen dnevni boravak i neda ti se gnjaviti sa nekim manama plazmi, radije si uzmi LCD. U tom slučaju ne trebaš paziti prvih 200 sati i izbjegavati predugo gledanje programa sa statičnim logom u kutu. Također, za tu cijenu se može pronaći LCD modela koji ne zamute objekte u pokretu, i da imaju solidan kontrast i prikaz SD signala. 

Trebalo bi napomenuti da se prije kupnje treba otići u dućan i zamoliti prodavača da demonstrira rad TV-a u različitim uvjetima. Na kraju, subjektivni dojam će odlučiti. 

Moram priznati da ja već preko godinu dana odgađam kupnju jer ne želim dati velike novce, a ne želim kompromise{#}.

16 godina
neaktivan
mile_st kaže...

Moram priznati da ja već preko godinu dana odgađam kupnju jer ne želim dati velike novce, a ne želim kompromise{#}.

Bojim se da ti je ovo sa novcima i kompromisom u uzročno posljedicnoj vezi.{#}

16 godina
neaktivan
mile_st kaže...
Altruistic kaže...
mile_st kaže...

sad kad bolje razmislim, teško je upariti 4000kn i 42" kad je LCD u pitanju. Pogledat ću malo pa ti javim.

Npr ima ovaj (Philips serija 6), nešto je skuplji a kvaliteta slike na seriji 7 je predobra za LCD. 

Još ću pogledati...

Dakle ovaj Philipsov model bi bio best buy za ovaj cjenovni rang ili da obratim pažnju na još poneke modele?

17 godina

Ja sam gledao Kung Fu Panda 2 u FULL HD rezoluciji na Philipsu serije 7 (nešto bolji TV od ovog) i bio sam oduševljen. Potrebno je kalibrirati TV, ali kvaliteta SD i HD signala je odlična. Problem kod Philipsa je software (ne čita titlove sa USB sticka, neke formate videa ne učitava, nisam mogao povezati multimedijalni player preko HDMI kabela...). Dakle možda ti i nebi odgovarao. 

Evo gledam Samsungove monitore pa ti javim...

Evo recenzija: http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d5520-ue32d5520-201107121282.htm

Evo cijena: http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Samsung+UE40D5520

dakle ono što se preporuča prekoračuje tvoj limit pa ćemo još vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 10:44 (mile_st).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice