Preporuka za 32" SmarTV s naglaskom na multimediju

poruka: 2
|
čitano: 1.097
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Preporuka za 32" SmarTV s naglaskom na multimediju

Pozdrav,

molim Vas za pokoji savjet oko nabavke novog TV. Znaci trebao bi biti SmarTV i da je iskljucivo 32" jer veci mi ne stane. Ono sto mi je vazno da je slika sto bolja i da ima odlicnu podrsku za multimediju jer ce koristi u 50% svog radnog vremena za gledanje sa USB ili HDD filmove i serije. Podrska za nase znakove je obavezna i da nema neke bubice od titlova pa da moram skiljiti da vidim sta pise. Vidim da se polako gura i h.265 pa da onda ima podršku i za to da kasnije ne bi bilo kukanja. Obavezno mora imati dvb-t2 podrsku te lan i wifi podrsku. 3D me ne zanima na tako malom Tv pa mi nije bitan. Vjerojatno su u igri po vasoj preporuci LG i Samsung ali tocno koji model da gleda. Vidim da ima na netu dosta i Sony-a u tom cjenovnom rangu i neki Phillips i to android. Kakvi su ovi ili da ih izbjegavam. Znacim trazim nesto sa super slikom i podrskom za sve i svasta.

Spreman sam dati cca 3200kn +- koju kunu ako je razlog dobar.

Hvala i LP !

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Preporuka za 32" SmarTV s naglaskom na multime

Da li si kupio TV? Upravo to i meni treba, s time da ja zamjenjujem postojeći TV s novim. Postojeći je LG 32LD565, kupljen 2011.g. i vrlo sam zadovoljan, vrti skoro sve što mu ponudim od kodeka i titlova. Ne prepoznaje DTS audio. Kad sam kupovao došao sam u trgovinu s HDD i tražio da puste filmove s njega. Jedino je LG prepoznao sve. Drugi proizvođači ili nisu prepoznali sve ponuđene kodeke ili nisu prepoznali titlove. Sada hoću novi TV, da bude smart i da ima mrežu (žičanu i wifi). Pretpostavljam, s obzirom da je prošlo pet godina, će novi TV imati još bolje poznavanje kodeka. Vidim da na novim LG sad radi i DTS audio. Čitao sam usporedbu nekog Samsunga i LG-a i u detaljima je "ljepota". Npr. Samsung prilikom reprodukcije preko mreže neće prikazati titlove dok preko USB-a hoće, a LG hoće i preko mreže. Dakle, ja sam mišljenja da je LG najbolji što se tiče medija playera i tražim novi 32" LG do 3000 kn. Našao sam LG 32LF632V (ili LG 32LF630V, razlika je u boji stalka, ima na hdtelevizija recenzija). Vjerojatno ću uzeti toga. Ima li netko drugi prijedlog?

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice