Pomoć oko odabira prvog HDTV-a

poruka: 4
|
čitano: 3.815
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ne kužim se previše u TV-e, a bilo bi vrijeme da zamjenim stari CRT. Budžet mi je oko 5500 kn. Uzeo bih si neki Panasonic kad su već toliko hvaljeni. TV bi koristio najviše za gledanje filmova preko PC-a i u budućnosti igranje preko konzole. 42" za moju sobu je i više nego dosta.

U emmezetu su stigli novi modeli Panasonica za 2011. godinu: TX-P42U30E i TX-P42UX30E (koji je na akciji 5299 kn).

Koji da od ova dva uzmem, ili da uzmem neki treći? TX-P42G302 koji je hvaljen mi je preskup, a za ova dva još nema recenzija. Da li da čekam izlazak nekih novih modela - eventualno pojeftinjenje TX-P42G30, ili je sada dobro vrijeme za kupnju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Došao je u neke dućane model izmađu U i G serije, TX-P42S30E pa pogledaj njega, iako niti U niti S se ne mogu mjeriti sa G plus što G serija ima THX mod tako da je out-of-the-box sa njim slika skoro idealna.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što misliš hoće TX-P42G30 pasti ispod 6 000 kn do kraja godine na nekoj akciji ili nečem. Ako pratiš televizore. Ipak su to novi modeli, pa mogu još pričekati nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 20:34 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko odabira prvog HDTV-a
gringo88 kaže...

Što misliš hoće TX-P42G30 pasti ispod 6 000 kn do kraja godine na nekoj akciji ili nečem. Ako pratiš televizore. Ipak su to novi modeli, pa mogu još pričekati nije problem.

Sigurno je da će tada pasti cijena ali kolko to je upitno. Gledaj, taj TV se recimo u EU već sada prodaje za oko 6500kn pa tako sigurno ima mjesta snižavanju cijena kod nas.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice