Philips 32PFL5404H

poruka: 12
|
čitano: 10.932
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka????

Pozdrav, evo uskoro kupujem svoj prvi lcd tv i odluka je za sada pala na ovaj model (trenutne financijeMršti se), pa me sada zanima dali itko posjeduje ovaj model, kako je zadovoljan sa njime.... Posebno me interesira mogućnost direktne reprodukcije videa divix/mkv preko usb-a, kako to funkcionira odnosno dali zaista podržava mkv i dali može prikazivati titlove...

Ujedno vaše mišljenje ide li 37" na 2.6m udaljenosti gledanjaSmijeh

I, cry, when angels deserve to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H
Mislim da taj TV neće reproducirat MKV jel ga ni jači modeli kao šta je 42PFL8404 ne mogu reproducirat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Preporuka????

E baš češ se usrečiti s tim TV-om

17 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

Kupo sam fiću prje dva dana i za sada su dojmovi polovični, analogni signal je iznenađujuće kvalitetan, ujedno uspio sam pogledati dva filma u HD rezi 720p i stvarno nakon hrpa divixa (koji su sad jel već smeće) izgleda impresivno.... Digitalni signal još nisam isprobao zbog nedostatka vremena i tehničkih podeškoča (čitaj sjebana antena) tako da se nadam da cu kroz cca 10 dana to riješiti...

E sad ono loše je upravo i ono meni najvažnije a to da tv ipak ne može prepoznati mkv kada se direktno ušteka hard ili usb stik na njega, jedino ako se film kodira u    H.264/MPEG-4 AVC format, jedno tako se može gledati HD film ako želiš direktno spojiti hard ili usb na njega. Što se ostalih formata tiće čita ih ovisno o njihovoj kodiranosti neke čita izvrsno a neki štekaju do negledljivosti, tako da ubit mi negine kupnja npr. WDTV za 720p potrebe.

Evo toliko od mene za sada, nastojat cu u narednim tjedinima istaknuti još loših i dobrih karakterstika ako ih bude bilo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

Namjeravam kupiti taj model televizora.

Kakvi su dojmovi nakon nako 2 mjeseca korištenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

Pozdrav, pa evo nakon dva mjeseca još uvjek nisam proveo kablove za digitalnu televiziju i maxtv (iako mi je vec poceo teci 3mj probni rok) he he he he a valjda ce doči i to na red he he....

Za tu paru tv je po meni dovoljan (neznam kakav je samsung u toj cjenovnoj kategoriji). Najviše gledam filmove i serije u hd rezi naravno ponešto i divixa i tu sam zadovoljan. Slika je naravno u hd rezi impresivna (nakon mora divixa i dvd-a) no moraš uzet u obzir da kod lcd tv a posebno onih ulaznih modela kao ovaj prikaz crne boje je ono blago rećeno loš. To znaći da je prikaz crne boje (u izrazito tamnim scenama) toliko umjetan bez oštrine i dubine tako da se praktički spoji (scena) sa okvirom tv-a. Isto tako recimo gledao sam seriju Eureka u hd rezi i u običnoj sceni sa mnoštvom boja ženska je na sebi imala crni kaput i ono nakon dužeg vremena (izmjena scena) skužiš da je kaput otkopčan i da ima ispod crnu dolčevitu, znači crna se spojila...

Druga stvar koja je također krakteristična za lcdtv je probijanje pozadinskog osvjetljenja, meni se ono pojavljuje također u izrazito tamnim scenama u doljnjem ljevom uglu promjera cca 5 cm kao vrlo blago bjelo svjetlo.

No dobro mislim nije sve tako crno he he nije da ti to kvari ugođaj, pogledao sam vec desetak filmova i hd rezi sa brzim scenama, što tamnijih što u raznolikim bojama, plus 30-ak epizoda raznih serija u hd rezi i jednostavno zbog dinamičnosti sadržaja sve se te negativnosti izgube ili svedu na minimum.

Što se tiće analogne televizije tu je slika i više nego dobra skoro da ni nema razlike od običnog crt televizora. Jedino mi je pomalo žao što nisam uzeo 37" dijagonalu kada sam kupovao strahovao sam da ce mi biti previše 32" sa 2.5m udaljenosti no sada nakon solidnog popisa HD materijala počeo mi je biti mali tv, vjerovao ili ne.

Neznam evo probaj se raspitati za ovaj samsungov model iako nevjerujem da je nešto bolji od ovoga ali ga možeš nači za 200-400kn jeftinijeg ovisno gdje kupuješ        http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1020983

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

Hvala na  opširnom odgovoru.Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL8404H

imam lcd Philips 32PFL8404H prilikom gledanja filmova u divix formatu ili h264 neće uopće da mi prepozna titlove dok na pc naravno hoće u ćemu je kvaka molim za pomoć. unaprijed zahvaljujemCool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

Dali da ga uzmem (ovaj iz naslova) za 2999kn??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Philips 32PFL8404H

Promjeni na datoteci titla ime mora biti isto kao i ime video datoteke i neš imat više problema.

15 godina
neaktivan
Philips 32PFL5404H

I mene muče titlovi.

Film i titl se isto zovu, titl je srt.

Film ide, ali neće prikazivati titl.

Sada tek zamijetih da je moj model 425604H/12

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 20:15 (zmlic1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Philips 32PFL5404H

Posto vidim da neki pisu da divx + titlovi rade, a neki pisu da ne rade.

Mene zanima dali bi netko mogao napisati iz iskustva (znaci posjeduje taj model).

I dali moze citati s USB filmove vece od 1GB.

Znaci model 32pfl5404h

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice