Tražim najbolji televizor 50“/55“ do 8000kn. Prema važnosti: 1. kristalna slika, 2. dobar upscaling, da većina sadržaja dobro izgleda (ne znam puno o tome kako to funkcionira), 3. spojivost, da mogu bez problema gledati preko računala ili USB-a u različitim formatima. 4. Smart TV je poželjan ako mogu preko njega direktno i tečno gledati streaming, ali nije nužno.
Tko ima volje za još par pitanja, evo još 2:
Isplati li se uzimati 4K? Neke stranice kažu da jer to je tehnologija budućnosti, neke pak ne. I drugo, biste li na 200-230cm udaljenosti preporučili 50“ ili 55“? Znam da će nekima to biti čudno pitanje jer je mala udaljenost, ali ja ipak pucam na „kino“ doživljaj. S jedne strane, 55“ mi se čini preveliko i bojim se zamora, a opet, čini mi se da baš na toj veličini počinjem osjećati taj kino doživljaj.
Da čujem, dragi TV-znalci ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj naci UE55H6500. ja sam ga imao i bio sam zadovoljan!
Mogu ti odgovoriti samo na drugo pitanje. Sjedim na 2,5 m od TV-a i imam zakrivljenji Samsung Smart H8000 s kojim sam pre zadovoljan. Velicina je 48" i to mi je jedina greska sto nisam uzeo veci. Bez problema bih mogao gledati s te udaljenosti 55". Ne uzivim se dovoljno ovako jer vidim sve stvari oko TV-a jer nije dovoljno velik.
Hvala na odgovorima ;)
Pomoglo bi mi ako bi netko bacio pogled na božićnu ponudu Sancte Domenice pa mi rekao koji bi TV do 8000kn bio najbolji izbor ;)
http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=3605e022-c7b7-4a2f-8063-b0fd3c517aed
Potraži u elipsu Panasonic AS640.
Bolji je od AS650 jer nema IPS koji je banana i crna boja i kontrast su mu među boljima.
55 inča nekih 6800.