LG, Philips ili Panasonic ?

poruka: 11
|
čitano: 9.201
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

dvoumim se između ova 3 modela, da li imate kakvih iskusta sa tim modelima ili kakav savjet koji odabrati od njih ? Imao sam sony braviu raspala mi se nakon 2 godine otišao panel popravak 4100+rad!!!

modeli:

LG LH5000

Panasonic TX-LK37G10E

PHILIPS 37PFL8404H

veličina 37 inča

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG, Philips ili Panasonic ?
Memphis kaže...

Pozdrav,

dvoumim se između ova 3 modela, da li imate kakvih iskusta sa tim modelima ili kakav savjet koji odabrati od njih ? Imao sam sony braviu raspala mi se nakon 2 godine otišao panel popravak 4100+rad!!!

modeli:

LG LH5000

Panasonic TX-LK37G10E

PHILIPS 37PFL8404H

veličina 37 inča

hvala

LG priskoči, a sam odluči oćeš li Philips ili Panasonic, ja imam doma televizora obje te marke i prije bi ti pripoučija drugoga. Ako nećeš gledat FullHD često onda zaboravi te LCD-ove i uzmi nku HD ready plazmu.

16 godina
neaktivan

Ja imam LG LH5000 i super je tv, slika odlična, 200Hz, usb čita mkv, 80.000 kontrast, dizajn najljepši ja extra zadovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maka o kaže...

Ja imam LG LH5000 i super je tv, slika odlična, 200Hz, usb čita mkv, 80.000 kontrast, dizajn najljepši ja extra zadovoljan

Jel znaš šta znači tih 200Hz? Ja sam gotovo siguran da mu se pri 200Hz subfield driveu i 1080p rezoluciji slika raspada.

16 godina
neaktivan
Bara kaže...
maka o kaže...

Jel znaš šta znači tih 200Hz? Ja sam gotovo siguran da mu se pri 200Hz subfield driveu i 1080p rezoluciji slika raspada.

Ma daj nepričaj gluposti, ti si gotovo siguran. Samo lupetaš bezze. Probaj pa onda napiši nešto nemoj napamet pričat. I ja bi mogao pisati da je Panasonic ili Samsung ovaki ili onaki a nepisem zato što ga nemem priliku testirat.

17 godina
neaktivan
maka o kaže...
Bara kaže...
maka o kaže...

Ma daj nepričaj gluposti, ti si gotovo siguran. Samo lupetaš bezze. Probaj pa onda napiši nešto nemoj napamet pričat. I ja bi mogao pisati da je Panasonic ili Samsung ovaki ili onaki a nepisem zato što ga nemem priliku testirat.

Baš se nešto mislim zašto uopće nema LG televizora ne listi preporučenih od strane HD televizije, a ima npr. Philipsa 8404 i Panasonica G10. Bili mi ti mogao pomoći odgovoriti na ovo pitanje?

16 godina
neaktivan
Bara kaže...
maka o kaže...
Bara kaže...
maka o kaže...

Baš se nešto mislim zašto uopće nema LG televizora ne listi preporučenih od strane HD televizije, a ima npr. Philipsa 8404 i Panasonica G10. Bili mi ti mogao pomoći odgovoriti na ovo pitanje?

Zato jer oni plaćaju reklamu da se prodaju a LG netreba :D :D :D. Provjeri malo na njihovom forumu kako nagovaraju nekoga da ide kupit Panasonicov TV i da će dobiti popust samo ako kažu da su sa HD_televizije.

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 18:40 (Cro-gamer).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja također. Imam LG monitor i zbilja je kvalitetan

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 19:43 (APazinjan).
17 godina
neaktivan
maka o kaže...
Bara kaže...
maka o kaže...
Bara kaže...
maka o kaže...

Zato jer oni plaćaju reklamu da se prodaju a LG netreba :D :D :D. Provjeri malo na njihovom forumu kako nagovaraju nekoga da ide kupit Panasonicov TV i da će dobiti popust samo ako kažu da su sa HD_televizije.

Ne odnosi se taj popust samo na Panasonic nego na svaki TV koji se kupuje u Ronisa. Panasonicu ne trebe rekalam kad su njegove plazme trenutno najboji televizori koje uopće moš nać na tržištu.

LG-u ne triba reklama zato šta je najjeftiniji, a zna se da će prosječan Hrvat prije kupit jeftinije nego bolje.

16 godina

Jesam li ja to zalutao u neki paralelni svemir/forrum ?

Spominje se LG i kvaliteta u istoj recenici ili cak na istoj stranici ???

Buahahahahahahaha !  PlačIznenađenSmijeh .

Pa sto ste prije toga gledali kad vam je LG pojam kvalitete ?

Pa LG se jedino fura na neki dizajn (iako je meni sve to izgleda jeftino i konfekcijski) , a o kvaliteti bas i ne bi pricao, suzdrzati cu se.  Dovoljno je reci  da mi ga netko pokloni, sigurno ga ne bi zadrzao nego bi si kupio nesto posteno.

LG jedino ako sam jako kratak s lovom , a treba mi tv,  nista drugo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice