Kupujem rabljeni TV do 2500(igrat se s tim il ne?)

poruka: 4
|
čitano: 3.598
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupujem rabljeni TV do 2500?(igrat se s tim il ne)

Dakle htio bi i ovce i novce,bar 40", full hd, dobra slika etc, e sad , znam da nema djabe ni u stare babe

pa sam si razmisljao da mozda ubodem rabljeni pa mi se mozda i posreci (obrati pozornost na nick..)..

Dakle za ovo bi se koristio: jako puno bi se igrao PC na njemu, gledali filmovi, nesto sitno bi se i gledao TV(nije najbitnije), surfalo bi se, emulatori , cura bi najvjerojatine citala knjige prek njega(iz kreveta), usb utor, da cita xvid,mkv,...

Mozda poslje kupim i PS3... Htio bi ja i 3D, al moram bit relan...

Plazma ili LCD, koji model, na sta moram pazit jel bi ipak bila rijec o rabljenim TVima, sta uzet, sta ne, sta sam jos trebao pitat a nisam se sjetio etc???

Mozda neki best buy il top model generaciju dvije stariji? Koji TVi su na losem glasu, koji na dobrom...

ETC.. Bilo kakav savjet je dobro dosao , isto tako makar je totalni OT, ako netko slucajno ima nesto da prodaje , molim da ponudi na PM..

Unaprijed hvala na bilokakvom savjetu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

teško češ naći. nema baš puno tv-a preko oglasa i još k tome po tvojim kriterijama.

32 inca novi bi išlo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za 2500kn se kupi novi FULLHD 32'', osobno se ne bih zahebavao s polovnima.

Ofc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hm... To mi je nekak malo, koji bi modeli bili dobri a da su 32"?

Dakle, prioritet je pc gaming, malo surf, ako moze 3d ne bi se ja plako,malo TV, poslje mozda kupim PS3, da mogu gledat mkv,xvid prek USBa? etc..

Plazma ima u 32?

I naravno ak netko prodaje cijenje ponude na PM, sorry na OT, al eto da ubijem 2 muhe 1 udarcem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice