poz, trebam proizvođaća ili model projektora koji se sastavlja ili proizvodi u europi, razlog su projekti europske unije, odnosno izvlačenje novca iz EU...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poz, trebam proizvođaća ili model projektora koji se sastavlja ili proizvodi u europi, razlog su projekti europske unije, odnosno izvlačenje novca iz EU...
http://www.sim2.com/home/it/contact-us/headquarters
Ako se smije znati, koji projekt, ono nešto efikasnost/ekologija/poduzetništvo? Mi se isto namjeravamo prijaviti, također ima veze s projektorima.
projekt je eko etno poduzetnički
posto smo i mi (ustanova) nedavno dovrsili EU projekt, iz prve ruke znam da komercijalnih projektora EU proizvodjaca nismo uspjeli pronac, bar ne u normalnoj cjenovnog klasi... najblize je bila neka deseta firma koja je imala projektore koji su pocinjali od 30tkn pa navise, pa smo odlucili to nabavit na svoju ruku... nazalost, projekt manager nam nije uspio preusmjerit lovu namjenjenu projektorima u dodatni harver, ali je uspia "pojacat" postojeci predvidjen projektom...