Dvojba: Panasonic 37LZ70P ili Panasonic 42PV80P

poruka: 5
|
čitano: 3.104
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evala,

evo kupujem novi TV i nakon 100-ne foruma i sl. siteova suzio sam izbor na ova 2 modela.

Jedan je LCD dok drugi plazma. Pocetna ideja je bila kupiti LCD te na njega kako uz tv program (b.net) gledat preko PC-a divxe bilo "obicne" bilo HD, dvd-e te igrat xbox 360.

Iz iskustva znam da je bar u HRV program bolji na plazmama tj. slika je oku ugodnija, kvalitetnija.

To me jedino sprijecilo da kupim LCD, a dvojba jos traje.

Iako cesto gledam divxe, ipak i tv program pogledam. Inace ovaj LCD ima 100hz, full HD.... dok je plazma jedna od najboljih-najtrazenijih.

Jedino nisam imao prilike vidjeti kako izgleda igranje Xboxa 360 na plazmi, pa ako ko zna nek kaze koju rijec.

TV bi gledao sa nekih 3.70m udaljenosti.

Evo i linkova:

LCD:      http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4020260

Plazma:  http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4020278

madafaka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dvojba: Panasonic 37LZ70P ili Panasonic 42PV80
Ja već nekih 5 mjeseci imam plazmu, model TH-42PV7P, slika sa kompa i DVD-a je fenomenalna, još samo sad da kupim DVB-T receiver, uglavnom imam o njoj samo riječi hvale.
17 godina

Ipak mi je uz divx, mkv i sl. vazan i xbox 360 a nakon masu vidjenih tv-a, tu je bolji LCD pa idem na njega.

A glede SD-a, tu me i nije nesto briga jer mi je to sekundarno, a ionako na jesen dolazi HD tv pa ce i tu LCD raditi kako triba.

madafaka
17 godina

Dobar je to LCD, samo nigdje nećeš naći vrijeme odziva. Panasonic to skriva kao zmija noge. No zato se spremno hvali za plasmu da ima 0,001 ms odziva. Inače najbolji odziv od komercijalno dobavljivih LCD-a ima Philips serije 9, 100 Hz i 2 ms

17 godina

pozdrav imam ovu plazmu

pa me zanima sljedece , kako namjestiti 24p mode

jer sam vidio u uputstvima da ima tu mogucnost 

sad dali za to mora bit iskljucivo BR ili moze i mkv ;)

te ako moze kako se namjesta telka,ATi ccc ...

fala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 19:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice