Vremenski uvjeti DVB-T

poruka: 14
|
čitano: 3.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

Pozdrav evo ovdje kod Šibenika se dosta naoblačilo i zacrnilo nebo....gledao sam tv preko kompa s DVB-T sve do maloprije dok nije počelo ovakvo vrijeme,ali malo prije toga su mi bile kockice po ekranu pa nekakve smetnje i nakraju nemam nista...Da li utječu takvi nepogodni vremenski uvjeti na DVB-T???

edit:imam logaritamsku antenu(riblju kost)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 18:00 (dalmata40).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

Vremenski uvijeti utjecu vise manje na sve............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

Evo sad sam skenirao ponovno za programe i naslo ih je...ali je quality na 30 %....slabo al sta je tu je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Vremenski uvjeti DVB-T
dalmata40 kaže...

Evo sad sam skenirao ponovno za programe i naslo ih je...ali je quality na 30 %....slabo al sta je tu je...

ćudno.....meni je uvijek na 70-80 posto...i dok je loše vrijeme i dok je dobro.......el je kod vas izvršen onaj prelazak s analognog na digitalni ili još možeš gledat i analogne

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
protjeran

Kod mene je standardna jacina signala  maximalno 40% i to kad je vani super vrijeme, ovih par dana kako kisa pada jacina signala mi je oko 30% ali zato kvaliteta ne pada ispod 70% bez obzira na jacinu signala, odasiljac Belje, ja se nalazim u Đakovu, oko 40km zracne linije (lila), antena logaritamska 75cm na gredama na tavanu se nalazi ... HTV1,HTV2,RTL,NOVATV ali imam jedan drugi problem, EPG mi ne radi a na drugom TVu u dnevnom boravku EPG radi, kako i zasto ... ko bi ga znao ...

15 godina
protjeran
JozicA kaže...

Kod mene je standardna jacina signala  maximalno 40% i to kad je vani super vrijeme, ovih par dana kako kisa pada jacina signala mi je oko 30% ali zato kvaliteta ne pada ispod 70% bez obzira na jacinu signala, odasiljac Belje, ja se nalazim u Đakovu, oko 40km zracne linije (lila), antena logaritamska 75cm na gredama na tavanu se nalazi ... HTV1,HTV2,RTL,NOVATV ali imam jedan drugi problem, EPG mi ne radi a na drugom TVu u dnevnom boravku EPG radi, kako i zasto ... ko bi ga znao ...

meni na nijednom neradi epg

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
moderator
Vremenski uvjeti DVB-T
koliko znam epg se ne emitira na svim dvb-t kanalima...meni tv lovi 3 kanala sa programima i od toga samo jedan ima epg (onaj di je i kapital network), a druga dva ne...može bit da ti nisu na istom kanalu oba tv-a
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

vidis ni meni neradi epg...na kojim programima to radi???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kod mene (Novi Zagreb) je na 42. kanalu...a za ostala mjesta neznam...potraži na onoj njihovoj stranici...
17 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

evo čitao sam o tom epg...ako sam dobro shvatio trebalo bi imat mpeg-4 da bi mogao imat epg...nesto su testirali pocetkom 1 mjeseca ove godine...evo sad sam upro epg i dobio sam sadrzaj koji ce bit ovog dana na tv-programima,ali svaki put mi se otvori novi prozor umjesto da mi doli iskoci dok gledam tv sto je trenutno i sto je sljedece...:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne treba mpeg4 za epg. bar ne po onome kaj sam vidio u KC-KŽ županiji.

17 godina
neaktivan
Vremenski uvjeti DVB-T

Aha a dobro sad neznam ni ja vise...heheh...ugl ja imam epg ali nije kako bi ja htio...umjesto kad stisnem tipku epg iskoci mali prozorcic i pokaze sta je na tv-u trenutno i da se sam makne meni iskoci prozirčina i nemrem ni tv vise gledat...hhhh...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dalmata40 kaže...

Aha a dobro sad neznam ni ja vise...heheh...ugl ja imam epg ali nije kako bi ja htio...umjesto kad stisnem tipku epg iskoci mali prozorcic i pokaze sta je na tv-u trenutno i da se sam makne meni iskoci prozirčina i nemrem ni tv vise gledat...hhhh...:)

Prikaz ti vjerojatno ovisi od uređaja koji koristiš. Meni na Nytroboxu za ovo što ti hoćeš služi tipka "Info". Kad stisnem "EPG", dobijem popis emisija, mogu proćitati opis pojedine emisije, programirati snimanje pojedinih emisija itd. Istovremeno dok pregledavam EPG, TV mogu gledati u prozorčiću u desnom kutu. Ponavljam, sve ovisi o tvom prijemniku.

16 godina
moderator
espero kaže...
dalmata40 kaže...

Prikaz ti vjerojatno ovisi od uređaja koji koristiš. Meni na Nytroboxu za ovo što ti hoćeš služi tipka "Info". Kad stisnem "EPG", dobijem popis emisija, mogu proćitati opis pojedine emisije, programirati snimanje pojedinih emisija itd. Istovremeno dok pregledavam EPG, TV mogu gledati u prozorčiću u desnom kutu. Ponavljam, sve ovisi o tvom prijemniku.

tako je sa (skoro) svim uređajima...tipka epg prikazuje sadržaj svih programa u svojem prozoru koji zatvaraš sa ponovnim pritiskom ili tipkom exit, a ako hoćeš vidjet što ima trenutno na programu koristi tipku info...a mogao bi za početak pročitati upute uređaja pa bi vidio da to isto tamo piše... :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice