Total tv

poruka: 6
|
čitano: 4.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Total tv

planiram ga uzeti idući tjedan pa ako netko ima zanimaju me neke stvari...

1. kakva je kvaliteta slike ?
2. dali  se programi koji su u ponudi dobri tj.dali se ima šta pametno za gledat ?
(večinom gledam dokumentarce ,malo sporta i pokoji film i seriju )
3. kada gledam total tv gledo bih i programe kao hrt 1-2 i nova tv ...kako ide prebacivanje između satelitskog    i  ovog zemaljskog programa ?jel moram gasit resiver da bi gledo te programe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Total tv
William_Munny kaže...

planiram ga uzeti idući tjedan pa ako netko ima zanimaju me neke stvari...

1. kakva je kvaliteta slike ?
2. dali  se programi koji su u ponudi dobri tj.dali se ima šta pametno za gledat ?
(večinom gledam dokumentarce ,malo sporta i pokoji film i seriju )
3. kada gledam total tv gledo bih i programe kao hrt 1-2 i nova tv ...kako ide prebacivanje između satelitskog    i  ovog zemaljskog programa ?jel moram gasit resiver da bi gledo te programe ?

1. kvaliteta slike je ok Cool

2.kako da nema,samo nemoj uzeti najslabiji paket jer tu iskljuce par dobrih programa

3. ne moras gasiti reciver da bi mogao gledati domace kanale,a prebacis se tako sto na daljinskom od tv upises broj programa i gledas zemaljski,kada oces na total da se vratis samo pritisnes AV1 :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Total tv

Mene samo smeta sto nije hrvatski prjevod nego je srpski na nekim programima

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Total tv
wital kaže...

Mene samo smeta sto nije hrvatski prjevod nego je srpski na nekim programima

a isto ti je to :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Total tv

koji su to zanimljivi programi koji nisu u osnovnom paketu ?

jer mislio sam osnovni uzet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Total tv

ja ti imam ovaj drugi paket..imas sportklub +...one filmove mislim da se zove hbo i tak neš....imam i maxtv.....to ti je sve isto program vise manje....

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice