Trebam satelitski reciver do 800 kn , da podrzava prijevod programa i da obavezno ima ove programe : Eurosport, discovery i sportklub. O reciverima pojma nemam, pa ako moze od vas neki prijedlog recivera za ovoliko love a da ima sve ove programe....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za te novce mozes kupit svasta. No vise ne mozes gotovo nista gledat preko EMU.
Ako si zeljan malo zagrebat u to, posjeti novisf, satplus... forume namjenjene za satelitsku raspravu. Tamo potrazi info o dreambox-u.
Ma to bih samo uzeo da mogu na TV-u pogledati koju utakmicu i da programi imaju titlove jer starci ne razumiju engleski i njemacki , a ne isplati mi se kabelsku uzimati.Znam da se i na reciverima moraju neki kljucevi kupovati i neke pretplate na kartice, ali mora li to biti bas na svakome?? Imas neki prijedlog za reciver do ovoliko love?
Kao sto rekoh prosunjaj si za dreambox.
Imas nesto FTA kanala ali sumljam da ces jezicno to htjet gledat. Pogotovo nema SportKluba, Discovery-a.... Takvi kanali se nalaze u paketima koji se placaju...
A sta trebam imati jos uz reciver da bih mogao gledati discovery i sportklub??? Ili se to moze gledati samo preko kabelske? Sportklub mi treba jer na njemu cesto bude engleska premier liga, a nju volim pogledati...
Ukratko, kupis dreambox, okrenes antenu recimo prema 19E i nades si nekoga za share. Sad taj share moze biti potpuno besplatan ili ces placat mjesecno ali pri tome nemas samo SportKlub nego i mnoge druge programe iz tog paketa.
Ukratko, kupis dreambox, okrenes antenu recimo prema 19E i nades si nekoga za share. Sad taj share moze biti potpuno besplatan ili ces placat mjesecno ali pri tome nemas samo SportKlub nego i mnoge druge programe iz tog paketa.
Znaci , kad kupim dreambox i ako uspijem pronaci besplatan share, programi koje uhvatim ce biti s prijevodom ( tj. titlovani)? A koliko bi me izaslo to mjesecno placanje, i ima li razlike među tim dreamboxovima u nekoj jacini ili necemu?
Ovisi koji paket osoba koja ti ustupi ima. Digi i Total jedini imaju titlovane programe (vise-manje).
Za daljnje informacije trazi po sat. forumima jer ovo nije mjesto za raspravu.