Satelitski reciver

poruka: 8
|
čitano: 2.428
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Satelitski reciver

Trebam satelitski reciver do 800 kn , da podrzava prijevod programa i da obavezno ima ove programe : Eurosport, discovery i sportklub. O reciverima pojma nemam, pa ako moze od vas neki prijedlog recivera za ovoliko love a da ima sve ove programe....

0 0 hvala 0
17 godina
Satelitski reciver

Za te novce mozes kupit svasta. No vise ne mozes gotovo nista gledat preko EMU.

Ako si zeljan malo zagrebat u to, posjeti novisf, satplus... forume namjenjene za satelitsku raspravu. Tamo potrazi info o dreambox-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 10:51 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Satelitski reciver

Ma to bih samo uzeo da mogu na TV-u pogledati koju utakmicu i da programi imaju titlove jer starci ne razumiju engleski i njemacki , a ne isplati mi se kabelsku uzimati.Znam da se i na reciverima moraju neki kljucevi kupovati i neke pretplate na kartice, ali mora li to biti bas na svakome?? Imas neki prijedlog za reciver do ovoliko love?

0 0 hvala 0
17 godina
Satelitski reciver

Kao sto rekoh prosunjaj si za dreambox. 

Imas nesto FTA kanala ali sumljam da ces jezicno to htjet gledat. Pogotovo nema SportKluba, Discovery-a.... Takvi kanali se nalaze u paketima koji se placaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Satelitski reciver

A sta trebam imati jos uz reciver da bih mogao gledati discovery i sportklub??? Ili se to moze gledati samo preko kabelske? Sportklub mi treba jer na njemu cesto bude engleska premier liga, a nju volim pogledati...

0 0 hvala 0
17 godina
Satelitski reciver

Ukratko, kupis dreambox, okrenes antenu recimo prema 19E i nades si nekoga za share. Sad taj share moze biti potpuno besplatan ili ces placat mjesecno ali pri tome nemas samo SportKlub nego i mnoge druge programe iz tog paketa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Satelitski reciver
BlackDwarf kaže...

Ukratko, kupis dreambox, okrenes antenu recimo prema 19E i nades si nekoga za share. Sad taj share moze biti potpuno besplatan ili ces placat mjesecno ali pri tome nemas samo SportKlub nego i mnoge druge programe iz tog paketa.

Znaci , kad kupim dreambox i ako uspijem pronaci besplatan share, programi koje uhvatim ce biti s prijevodom ( tj. titlovani)? A koliko bi me izaslo to mjesecno placanje, i ima li razlike među tim dreamboxovima u nekoj jacini ili necemu?

17 godina
Satelitski reciver

Ovisi koji paket osoba koja ti ustupi ima. Digi i Total jedini imaju titlovane programe (vise-manje). 

Za daljnje informacije trazi po sat. forumima jer ovo nije mjesto za raspravu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice