Ovako treba mi neki dobar satelitski priemnik za oko 700 kn (+-50kn). I nevezano uz prijemnik za moju tv karticu neki program za gledanje jer ovaj neki dvb mene živcira.
Hvala svima koji mi daju dobar savjet..
Ovako treba mi neki dobar satelitski priemnik za oko 700 kn (+-50kn). I nevezano uz prijemnik za moju tv karticu neki program za gledanje jer ovaj neki dvb mene živcira.
Hvala svima koji mi daju dobar savjet..
pogleday si neke verzije Infinitya to su ti jako dobri a za 700 kn ubiti možeš birat
jel ti treba možda combo,znači sa ugrađenim dvb-t za danas sutra digitalne zemaljske programe pa sa jednim sve riješiš
ma netreba meni to baš osobno nego mom ujaku.. ja imam max tv . a on si je već nabavio dvbt..a ako može sve zajedno sam reci koji rado če za 700 kn kupit da nemora imat hrpu daljinaca
meni je pred 3 mj. otišla satelitska
imam frenda koji radi sa tim stvarima i sam mi je isto preporučio da uzmem combo prijamnik i na kraju je odluka pala na OPTICUM 4000TS (to mi je i on preporučio)
za sad sve šljaka,relativno je jednostavan a može hvatat 4 satelita,kod mene je na tri( HOT;ASTRA i YUTEL) a može još THOR i naravno htv1-2,rtl,nova i nekakav ni sam neznam koji ali pričaju na Hrvaškom
gdje živiš,u kojem gradu?
a za 700 kn možeš bez problema nać takvu stvarčicu i od nekog drugog proizvođača sve ti je to danas slično
ovako nije mi problem nabavit prko neta.. ali ovako najbliže trgovine su mi s opremom a da imaju nešto kak Bog zapovjeda u Virovitici!
ak postoji Mercatorav centar oni inače imaju odlične cjene
a el mogu pogledat na netu .. naprimjer što sve nude.. a i star mi je zaposlenica mercatora tak da može naručit od onog što ima glavno skladište?!
na netu ne znam,ali oni interno između sebe to mogu,sad si na konju imaš vezu