Satelitski (dvb-s) prijemnik

poruka: 10
|
čitano: 6.108
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako treba mi neki dobar satelitski priemnik za oko 700 kn (+-50kn). I nevezano uz prijemnik za moju tv karticu neki program za gledanje jer ovaj neki dvb mene živcira.

Hvala svima koji mi daju dobar savjet..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Satelitski (dvb-s) prijemnik

pogleday si neke verzije Infinitya to su ti jako dobri a za 700 kn ubiti možeš birat

jel ti treba možda combo,znači  sa ugrađenim dvb-t za danas sutra digitalne zemaljske programe pa sa jednim sve riješiš

dnl
15 godina
neaktivan

ma netreba meni to baš osobno nego mom ujaku.. ja imam max tv . a on si je već nabavio dvbt..a ako može sve zajedno sam reci koji rado če za 700 kn kupit da nemora imat hrpu daljinaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je pred 3 mj. otišla satelitska

imam frenda koji radi sa tim stvarima i sam mi je isto preporučio da uzmem combo prijamnik i na kraju je odluka pala na OPTICUM 4000TS (to mi je i on preporučio)

za sad sve šljaka,relativno je jednostavan a može hvatat 4 satelita,kod mene je na tri( HOT;ASTRA i YUTEL) a može još THOR i naravno htv1-2,rtl,nova i nekakav ni sam neznam koji ali pričaju na Hrvaškom

gdje živiš,u kojem gradu?

a za 700 kn možeš bez problema nać takvu stvarčicu i od nekog drugog proizvođača sve ti je to danas slično

dnl
15 godina
neaktivan

ovako nije mi problem nabavit prko neta.. ali ovako najbliže trgovine su mi s opremom a da imaju nešto kak Bog zapovjeda u Virovitici!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ak postoji Mercatorav centar oni inače imaju odlične cjene

dnl
15 godina
neaktivan

a el mogu pogledat na netu .. naprimjer što sve nude.. a i star mi je zaposlenica mercatora tak da može naručit od onog što ima glavno skladište?!

15 godina
neaktivan

na netu ne znam,ali oni interno između sebe to mogu,sad si na konju imaš vezu

dnl
15 godina
neaktivan
Ovako ja sutra odo kupit dopodne u technomax reiver e sad recite koji od ova dva metabox 3 ili INFINITY MX COMBO (YU-MA-TU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
E ovo je stvarno bezobrazno.. nito ne želi reči kakav je metabox 3 meni po specifikaciji super..neka kažu moderatori što hoče ali ovo je B E Z O B R A Z N O !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice