Satelitska tv pomoć

poruka: 2
|
čitano: 3.436
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Satelitska tv pomoć

Koristim MAX tv preko satelita, te MAX tv SAT još uvijek nema mogućnost da na 2 TV-a gledam max tv, (osim da na oba tv-a bude isti program) pa me zanima dal se može na taj MAX tv-ov satelit (tanjur) spojit neki drugi reciver??

Znači da na jednom TV-u bude MAX TV SAT, a na drugom neki drugi reciver, a sve spojeno na isti tanjur..

Te koji reciveri su dobri, koji je postupak, kartice i to? Molim da mi neka dobra duša malo to pojasni..

Unaprijed Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Satelitska tv pomoć
soja kaže...

Koristim MAX tv preko satelita, te MAX tv SAT još uvijek nema mogućnost da na 2 TV-a gledam max tv, (osim da na oba tv-a bude isti program) pa me zanima dal se može na taj MAX tv-ov satelit (tanjur) spojit neki drugi reciver??

Znači da na jednom TV-u bude MAX TV SAT, a na drugom neki drugi reciver, a sve spojeno na isti tanjur..

Te koji reciveri su dobri, koji je postupak, kartice i to? Molim da mi neka dobra duša malo to pojasni..

Unaprijed Hvala

dugo se već nisam koristio satelitskom, ali na jedan tanjur možeš spojiti više televizora tako da ili kupiš LNB glavu (ono na vrhu antene) sa 2 ili više izlaza i na svaki izlaz kabelom spojiš zasebni receiver pa da oba receivera hvataju isti satelit, ili dodat još jedan LNB i držač pa namjestiti da taj LNB prima signal sa drugog susjednog satelita, pa prvi LNB prima satelit di je max tv sat, a drugi LNB s drugog satelita, naravno na drugi receiver.

moguće su i kombinacije da ti kupiš nekoliko LNB sa duplim izlazom i poredaš ih jedan kraj drugoga da primaju programe sa više susjednih satelita na oba tv-a no tu su ti potrebne onda i dva switcha, koji će signal sa više LNBova spojiti na jedan kabel

kaj se tiče receivera Dreambox su bili najbolje rješenje, al kako sam izvan praćenja događanja u sat-svijetu, raspitaj se na slijedećim adresama:

http://www.antene.com/antene/index.php

http://www.satshop.hr/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice