Samsung Smart tv serija 6 i wireless problem...

poruka: 6
|
čitano: 8.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Samaung Smart tv serija 6 i wireless?
Evo ovako... Kupio sam Samsung smart tv serije 6 i spojio se sa njime preko bezicne mreze..Sve je radilo 3 mjeseca super.. Surfao sam preko njega,gledao youtube,facebook,twitter etc... Doslo je do promjene vlasnistva na telefonu pa sam dobio novi user name i pass koji se svi znamo upisuje u postavkama rutera da se mozemo spojiti na internet.. Agent mi je iz njihove centrale to promijenio i resetirao ruter..Od tada ne mogu vise da surfam preko tv-a... On nadje mrezu,ukucam wep key koji sam stavio,spoji se na vezu,ali ne moze na net... Javlja mi kao neki problem u vezi DNS servera da provjerim i da kontaktiram posluzitelja.. Preko iphonea se spojim bez beda i surfam,ali sad tv nece ... Pregledao sam opcije rutera sve je dobro naredjeno,ne znam vise sta da radim.. Jel imao neko slican problem?Savjet?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nitko ne zna rjesenje ??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pa jesi namjestio DNS ove na TVu?? ima li on auto-set up?

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Samsung Smart tv serija 6 i wireless problem..
Sve je auto podeseno....Tako je i bilo na njemu i prije reseta i sve je radilo...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 12:53 (Cyber_Freak).
13 godina
protjeran
Nitko ne zna odgovor? Jer barem netko zna kako da resetiram tv,tj sve postavke kako su bile 1 dan kad sam ga upalio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samaung Smart tv serija 6 i wireless?
E moj prijatelju,ti si barem tri mjeseca surfao na tv-u,ja niti sekunde.imam isti tv i nisam se uspio konektirati wireless niti jednom a što je najžalosnije,nitko ne zna u čemu je problem.Sad sam malo prije kontaktirao i američki live chat support,no tek tamo mi ne mogu pomoći,jer kao oni su samo za USA,te me upućuju na SAMSUNG tehničku podršku 062 7267 864,koja se nalazi u Rumunjskoj i gdje njihovi operateri jedva govore Hrvatski I NARAVNO DA MI NISU POMOGLI,jer nitko ne zna u čemu je stvar....stari moj a Tv KOŠTA 10.000 KN !!!

Probati ću još spojiti se žićano i ako ni tako ne ide,e onda bolje da nešto smisle, trgovci mislim koji su me "oženili",jer ne pada mi na pamet odustati od glavne značajke "SMART TV-a",niti od 10 milja kuna-naravno!

A ti...jesi li ti probao kontaktirati SAMSUNG support,ili servise,ili koga već ?

Zanima me što su tebi izbrijali?

Sretno ti bilo,kao i meni i svakom slijedećem hlebincu,kojeg uspiju navući na "tanak led"!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice