Problem sa signalom.

poruka: 8
|
čitano: 3.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa signalom.

Dakle kupio sam dns navedeni TV i kad sam na njega spojio antenu (obična kućna antena) nisam uspio uloviti niti jedan digitalni program.

Dakle Kad treba da počne instalacija programa, kliknem državu "Hrvatska" i uglavnom nađe 7-8 analogni programa, ali 0 digitalni.

E sad, mene zanima jel ja nešto krivo radim, jer ovaj telkač ima ugrađen tuner, bar tako piše, ili ja radim nešto krivo.

PS prodavač mi je dns rekao ukoliko ne nađem nikakav program da je kvaka u tome da stavim državu "Njemačku", uglavnom opet nađe samo analogne programe...

PPS Da ne spominjem da je slika ne gledljiva, a zvuk nisam ni pokušao upaliti Cool 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa signalom.
rooswelt1991 kaže...

Dakle kupio sam dns navedeni TV i kad sam na njega spojio antenu (obična kućna antena) nisam uspio uloviti niti jedan digitalni program.

Dakle Kad treba da počne instalacija programa, kliknem državu "Hrvatska" i uglavnom nađe 7-8 analogni programa, ali 0 digitalni.

E sad, mene zanima jel ja nešto krivo radim, jer ovaj telkač ima ugrađen tuner, bar tako piše, ili ja radim nešto krivo.

PS prodavač mi je dns rekao ukoliko ne nađem nikakav program da je kvaka u tome da stavim državu "Njemačku", uglavnom opet nađe samo analogne programe...

PPS Da ne spominjem da je slika ne gledljiva, a zvuk nisam ni pokušao upaliti Cool 

Pod obična kućna antena misliš vanjska ili sobna?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Problem sa signalom.

jel ti antena okrenuta prema sljemenu,probaj ručno na kanalu 25 i 48

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa signalom.

Sobna, sad mi se ne kupuje vanjska zbog toga što si mislim skoro napraviti IPTV, ali sad bi do trenutka dok mi ne postane dostupan IPTV nebih želio kupovati vanjsku antenu...

PS, zanima me još dali bi ovako nešto imalo signala

edit: da antena je okrenuta prema sljemenu, a s obzirom da živim u zapadnom djelu grada zagreba, skoro pa mog vidjeti onaj tornjić xĐ

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 19:27 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa signalom.

BUMP jel zna netko?

stvarno bih malo buljio u taj ekran kad sam ga već kupioIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probaj staviti pod francuska tako sam ja,mislim da ti je prodavač krivo rekao za njemačku probaj sa francuskom meni radi bez problema

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 20:48 (blackalbum).
15 godina
Problem sa signalom.

Ja sam starom u Prosatu kupio "logaritamsku antenu" za 50 kuna, hti sam kupiti neku "bolju" ali me prodavač odgovorio jer stari ima optičku vidljivost do odašiljača. Prijem 5+. DVB-T receiver Strong.

0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

probaj staviti pod francuska tako sam ja,mislim da ti je prodavač krivo rekao za njemačku probaj sa francuskom meni radi bez problema

opet ništa....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice