Problem sa lg televizijom

poruka: 4
|
čitano: 6.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim Vas da mi pomognete. Od kad je pušten digitalni signal ima problem sa slikom na lg 3200   televiziji. Svako malo prekida se emitiranje i slika se zacrni i napišu Nema signala, a ako je uključen teletext prekida se i prebacuje na kanal također se čuju nekakvi zvukovi kao da krcka a slika se potpuno gubi počne s kockicama i zamrzavanjem a onda se proširi na cijelu sliku.

Sve je provjereno - stavija san novi koaksijalni kabel, utičnica od tv je u redu i žica u zidu je ok, televizija ima ugrađen dtv , antena je zajednička za cijelu zgradu i nitko drugi nema problema. Što da radim, pokuša sam staviti i kućnu antenu i dtv prijemnik još jedan ali uvijek je isto - nikakvih promjena. hELP

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa lg televizijom
xXx lnf3rno xXx kaže...

Molim Vas da mi pomognete. Od kad je pušten digitalni signal ima problem sa slikom na lg 3200   televiziji. Svako malo prekida se emitiranje i slika se zacrni i napišu Nema signala, a ako je uključen teletext prekida se i prebacuje na kanal također se čuju nekakvi zvukovi kao da krcka a slika se potpuno gubi počne s kockicama i zamrzavanjem a onda se proširi na cijelu sliku.

Sve je provjereno - stavija san novi koaksijalni kabel, utičnica od tv je u redu i žica u zidu je ok, televizija ima ugrađen dtv , antena je zajednička za cijelu zgradu i nitko drugi nema problema. Što da radim, pokuša sam staviti i kućnu antenu i dtv prijemnik još jedan ali uvijek je isto - nikakvih promjena. hELP

tu nje kriv tv nego (najvjerojatnije) njegov prijamnik dvb-t signala, probaj nabaviti neki standalone dvb-t reciever.

EDIT: pa vidi dali je šta bolje, možda jednostavno nema signala tamo.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 17:18 (nailer).
16 godina
neaktivan

već san proba stavit dvb prijamnik ali je slika ista, a šta se tiče signala mora bi bit dobar jer živim u centru mista i svi imaju dobar prijem

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ahh 100kn rjesi sve ide lock rjeseno majstor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice