Prikaz digitalne televizije

poruka: 3
|
čitano: 2.418
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nisam znao kako da oslovim temu,vjerojatno sam krivo al evo pitanje,imam dva neotion box 501 satelitska digitalna prijemnika koje ne koristim,treba mi dva digitalna prijemnika za dva crt tv-a.Dali mogu koristiti njih za prikazivanje digitalne tv ili bas moram kupiti digitalne zemaljske prijemnike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok! molim vas da mi odgovorite s mpeg4 uređaja može li se gledati samo naši programi ili ima mogućnost prikazivanja i slovenskih i bosanskih programa ( kojih), koje su antene potrebne za to? HVALA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prikaz digitalne televizije
vombat kaže...

Nisam znao kako da oslovim temu,vjerojatno sam krivo al evo pitanje,imam dva neotion box 501 satelitska digitalna prijemnika koje ne koristim,treba mi dva digitalna prijemnika za dva crt tv-a.Dali mogu koristiti njih za prikazivanje digitalne tv ili bas moram kupiti digitalne zemaljske prijemnike?

Stara je tema, nismo je vidjeli, ali svejedno ću odgovoriti.

Ne možeš - trebaju ti baš DVB-T prijemnici, osim ako je combo prijemnik.

JAZAVAC53 kaže...

bok! molim vas da mi odgovorite s mpeg4 uređaja može li se gledati samo naši programi ili ima mogućnost prikazivanja i slovenskih i bosanskih programa ( kojih), koje su antene potrebne za to? HVALA!

MPEG4 uređaji imaju i MPEG2 dekoder kojeg koristi Hrvatska. Slovenija koristi MPEG4, ali nećeš moći primati njihov program ako ne živiš blizu granice i primaš signal sa njihovog odašiljača. Koje programe ćeš primati ovisi o tome gdje živiš tj. sa kojih odašiljača možeš primati signal.

Antena koja ti treba je najobičnija sobna antena ili riblja kost.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice