kupio sam tv sony kdl40w605 i prvi put koristim takvu tv koja ima ispod 50kg, i sada iman par pitanja za početak pa ako može pomoć
znači spojio sam tv na neku antenicu sličnoj onoj na radiju (od nekog starog tv-a koja se nalazila na njemu) i našlo mi je ''brdo'' tih programa i ok jasno mi je da su kodirani ali naslo mi je i tv koper, slo 1 2 3 4 pa jel su i oni kodirani ili? jer ih ne vidim, al mi se čini da je zbog lošeg signala? i sada sam spojio na vanjsku tv i uopće ne pronalazi te programe, pa ću probat malo okrenut antenu, al da se niti ne mučin ako ih slučajno i tako nebi moga gledati?
i znači ja iman taj dvb-t nema t2, di mogu naći listu programa koje mogu vidjeti? jer razmišlja sam da si kupio neku dobru antenu i pojačalo pa ako bi mogao recimo uloviti italiju, ja se nalazin u sredistu istre
i iman neki stari satelit, nije u uopotrebi već 10 godina i sada ja sam njegov kabel spojio na taj tv koji ima satelitski prijamnik, al prepozna da je spojen neki satelit i sve ali ništa ne nalazi???????
i zasto mi se nece spojit preko wi-fi a kaze da ima polovicu onog signala, ali spaja spaja se spaja spaja i nikako a kada spojim preko wifi spot na mobitelu koji stavim do tv-a tu se spoji, jel ipak da tamo kaže da lovi ruter ali ipak je predaleko ili?