DVB-T Sv. Nedelja

poruka: 6
|
čitano: 3.997
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVB-T Sv. Nedelja

prvo trebaš tv koji hvata dvb-t signal ili pc karticu koja također prims dvb-t signal. antenu koju trebaš ali nije obavezna (tj. može i obična)   je bilo koja antena koja u nativu ima Dvb-t  

pr.   Antena DVB-T Technisat DIGITENNE-TT1, antena s pojačalom 20/36 dB   za 174 kn u vemilu

ako nemaš dvb-t prinamnik( tv , pc karticu) moraš kupiti neki   Digitalni zemaljski prijemnik kojih isto ima u vemilu od 190 do 2000 kn

antenu samo uperiš prema sljemenskom odašiljaču

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVB-T Sv. Nedelja

Antena s pojačalom do 45db i dobiješ daljninski za četiri uređaja za 269kn u Martićevoj tehnocentar.Meni pomogla.Naravno zemaljski digitalni reciver uz to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 22:56 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

Ma ne moraš ništa bušiti jer je to "indoor" antena s pojačalom i nađeš signal kad je okreneš prema sljemenu

....eto najednostavnije.Izlaz iz nje pikneš u zemaljski digitalni reciver a iz njega u tv (plus scart) ili u komp.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T Sv. Nedelja

Nije to analogni signal, antena treba biti al je netrebaš okretat prema sljemenu, samo da je imaš! A ti iz  sv. Ned imaš sigurno 80% signala, i to sa običnom unutarnjom antenom za 50kn! Ak ja s njom lovim di sam iz Zagorja onda budeš i ti!

E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T Sv. Nedelja

Mora da nisi nekaj podesil kak treba....nemoguće da ne loviš signal!

E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne shvaćam zašto nemaš slike,evo ja sam izvukao gorenje indoor antenu i spojio na digitalni reciver

i s njega na tv preko scart-a i signal odličan!A samo sam je okrenuo prema sljemenu polako.

Ako koristiš karticu ,možda je do postavki,ali bi trebo imati jak signal jer ja na antenu koja ima pojačalo strao deset godina hvatam super signal.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice