DVB-T prijevod

poruka: 16
|
čitano: 8.163
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Dali zna tko kako staviti ukljuciti prijevod na dvb-t ..

Stavim na USB film i njegov prijevod zatim kad ga ubacim u dvb-t  i pokrenem film nema prijevoda...

Čaćko sam po opcijama ali nigdje nisam uspio naći ništa o prijevodima...pa jel zna tko o čemo se tu radi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Koji model DVB-T-a, u kojem su formatu titlovi, da li su istog naziva kao i film...

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: DVB-T prijevod
F1-IVO kaže...

Koji model DVB-T-a, u kojem su formatu titlovi, da li su istog naziva kao i film...

Model je Focus DVB-T Receiver G5113

http://www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/9/b/9b0b73ec87bb388b7bf30cb472063589_category_large.jpg

Format je onaj .srt ako na to misliš i da naziva su kao i film..to sam negdje čito pa sam na to obrato pozornost ali 

nije uspijelo...

17 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Nemoj me držat za riječ ali pročitao sam da nema mogućnost čitanja tiltova.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Ok....a jel znaš kako da priljepim tetlove za film...mislim da bi to upalilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gavran kaže...

Ok....a jel znaš kako da priljepim tetlove za film...mislim da bi to upalilo?

Pogledaj ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/integrirati-titlove/29330.aspx

15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

E i jel ja njega mogu spojiti na kompjuter USB-om...tako da mogu gledati i snimati kolko hocu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gavran kaže...

E i jel ja njega mogu spojiti na kompjuter USB-om...tako da mogu gledati i snimati kolko hocu??

Ne, niti jedan DVB-T nemože se spojiti na PC i snimati na taj način.

15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gavran kaže...

Može.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Jel mora prijevod biti u srt. ssa. il nešto slično ili je svijedno...

i ako možda znaš da li prekida kad se gleda film sa usb-a...mislim da li nekad prekine film i prikaže da neprepoznaje usb dok ga ponovo neizzvadiš i vratiš natrag??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gavran kaže...

Jel mora prijevod biti u srt. ssa. il nešto slično ili je svijedno...

i ako možda znaš da li prekida kad se gleda film sa usb-a...mislim da li nekad prekine film i prikaže da neprepoznaje usb dok ga ponovo neizzvadiš i vratiš natrag??

Meni su titlovi u srt formatu i rade normalno. Ostale nisam probavao (sub, txt...).

Poželjno je da stick ima veču brzinu čitanja (imam Corsair Voyager i radi super dok sa nekim starijim PQI zna zaštekat).

To da mi se reprodukcija prekine pa moram iskopčat i ponovo ukopčat stick mi se još nije desilo.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

OK hvala....pitam to zato jer se meni često znalo događati da sam moro izvadit pa vratit usb na focusu...modelu kojega sam naveo prije...

uglavnom puno hvala kupit ću sad nitrobox

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

E možeš li mi reći kako da namjestim timer za spavanje na nitrobox-u (da se ugasi za određeno vrijeme)...otkad sam ga kupio prčkam po njemu i nikako da namjestim..možeš li pomoći??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

Da li se može na ovaj dvb-t priključiti eksterni hard..?

I da služi kao usb..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T prijevod

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: