Dvb- T preporuka

poruka: 10
|
čitano: 6.843
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dvb- T preporuka

Ako mi možete preporučiti neki DVB- T prijemnik do kakvih 300 kuna koji čita Xvid, Avi i slične formate sa USB-a i da relativno dobro lovi signal, te da ima MPEG 4 tuner. Hvala.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvb- T preporuka

do 300 kuna teško da ćeš nać,400 već da

Infinity 8000 HD

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dvb- T preporuka

Teško do 300 kn s MPEG4 podrškom.

Mislim da ti je definitivni best buy NotOnlyTV LV6TMPVR4.

Njegov review od Don Kihoty-a imaš OVDJE.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
Dvb- T preporuka

Ova dva (NetOnlyTV i Infinity) su ti Best buy što ti preporučuju roki i DamageHigh i sigurno nećeš naći mpeg4 uređaj do 300 kn.

Malo pročitaj recenzije, pa odvagni koji ti je bolji.

NotOnlyTV je najjeftiniji u Protis-a, ali ga trenutno nemaju. Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dvb- T preporuka

Odlučio sam se za VIVAX DVB-T 410 jer je jedini koji je u trgovini koja ima plačanje pouzečem jer nisam u mogučnosti uplatiti na račun, a htio bi da stigne do utorka.

Prema recenzijama izgleda super multimedijski receiver i nadam se da nisam fulao.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvb- T preporuka

Evo da ne otvaram novu temu, zamolio bih za savjet vezano za kupnju DVB T receiver-a

To starci koriste i bitno im je da mogu snimati televizijski program na USB

Btw da pitam za pomoc ako netko mozda ima ideju.. dakle ovaj postojeci Fte maximal (mislim da je model T511+) vise ne reagira na snimanje programa..znaci samo gore u kutu stoji vrijeme koje je na 0:00 i ne ide naprijed uopce.. stari veli da sa USB-a normalno ucitava snimke otprije i da gleda sasvim normalno, ali snimanje vise ne funkcionira, pa jel ima mozda netko ideju??

Ja sam danas skinuo firmware za taj model i probao sa tim, ali kad ubodem USB/SD karticu i odem na update SW (u postavkama) izbacuje mi poruku kao da ne moze ucitati header..tako nesto..tako da nisam uspio sa tim.. molim vas za savjet..

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dvb- T preporuka
B-52 kaže...

Evo da ne otvaram novu temu, zamolio bih za savjet vezano za kupnju DVB T receiver-a

Kupi neki s podrškom za DVB-T2 jer će se ponovo mijenjati standard za godinu dvije pa da ne bacaš pare.

npr ovaj:

http://rtv.hr/rtv-proizvodi-web-shop/antenska-oprema/DVB-T2-zemaljski-digitalni-prijemnici/telesystem-ts6700-hd-dvb-t2-prijemnik

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 21:54 (crozoki).
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...
B-52 kaže...

Kupi neki s podrškom za DVB-T2 jer će se ponovo mijenjati standard za godinu dvije pa da ne bacaš pare.

npr ovaj:

http://rtv.hr/rtv-proizvodi-web-shop/antenska-oprema/DVB-T2-zemaljski-digitalni-prijemnici/telesystem-ts6700-hd-dvb-t2-prijemnik

Izgleda super..a daj mi reci jel bi bila velika razlika u cijeni da ima dupli tuner il kako se to vec kaze..da se moze gledati jedan program dok se snima neki drugi istovremeno??

16 godina
neaktivan
Dvb- T preporuka

http://www.links.hr/?naziv=tv-tuner-usb-not-only-tv-lv52t-dva-prijemnika-dvb-t-daljinski&option=artikl&id_artikl=051.903.040&tab=spec

Ljudi jel ova stvar za spajati na komp ili se to moze koristiti i za TV?

Sorry ako je glupo pitanje ali nisam bas na ti sa tim stvarima pa reko da provjerim ovdje..vec sam imao jedan ove marke i bio sam zadovoljan pa bih mozda uzeo ovo

Hvala na odgovoru

Edit: evo vidim da je to tuner samo za komp..nego jel ima mozda jos netko neki prijedlog za dual tuner..bio bih vam jako zahvalan..hitno mi je za naruciti..Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 8:27 (B-52).

0 0 hvala 0
15 godina
B-52 kaže...
crozoki kaže...

Izgleda super..a daj mi reci jel bi bila velika razlika u cijeni da ima dupli tuner il kako se to vec kaze..da se moze gledati jedan program dok se snima neki drugi istovremeno??

Kod nekih modela se i s jednim tunerom može gledati jedan, a snimati drugi program. Naravno, ako su oba programa na istom kanalu. Nažalost, u uputama takve stvari ne pišu uvijek. Ja sam tek na nekom forumu saznao da moj receiver to može i kako se to radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice