Card sharing izdvojena tema

poruka: 985
|
čitano: 939.120
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Card sharing
Bilybob kaže...

Pozdrav narode,

nabavio AX-Odina i dobio dvije linije na test. Na reciveru se nalazi Open ATV 5.1. Da li je potrebno instalirati neki emulator za njihov rad? Kada se samo ubace u etc ili u usr/keys ne rade!Hvala

svi imagei trebaju emulator (softcam) da bi CS radio... 

oscam, doscam, oscam ymod, Wicardd su najpopularniji, tj. nude sve u jednom i ne treba ti ništa osim jednog emua... doscam je najjednostavniji od njih, Wicardd najkompliciraniji (za početnika)

znači trebaš IPK fajlu instalacijsku za image koji imaš. http://secret.mynonpublic.com/

evo doscam npr skini "enigma2-plugin-softcams-doscam-atv_0.25_mips32el.ipk", stavi u tmp folder i instaliraj preko plava tipka - dodaci - ipk installer

ovako napamet, konfiguracijske fajle prilikom instalacije stavi u USR/keys/doscam ili u ETC/tuxbox/config/doscam... budeš vidio...

potraži fajlu doscam.cfg. u njoj ti pod WebIf stoji httpport, user i password za pristup konfiguraciji preko WebIf... 

za početak da se ne mučiš puno evo ti gotova config fajla doscam.cfg za doscam sa složenim emulatorom samo sam editiraš CCCAM linije 

http://www.mediafire.com/download/oden2bj0cxjznn0/doscam.cfg

samo je kopiraj preko instalirane

SoftCam.key fajla za emu je složena na putanju /usr/keys/doscam/SoftCam.Key

Softcam.key sa ključevima skini odavde moraš paziti da koristiš sofcam.key za doscam jer ti BISS kanale neće otvarati ako nije za doscam

preko WebIf je najlakše podesiti dosacam i unijeti linije...

sad pokreneš doscam na receiveru, plava tipka - softcam i pod Select CAM 1 sa lijevo desno odaberi doscam i pritisni zelenu tipku

sad  u adresu browsera upišeš IP adresu od AX_odina sa portom, npr. 192.168.1.5:7777

kad otvori DOSCAM konfiguraciju idi pod READERS i tu podešavaš readere...

mijenjaš samo device, user i password

pod device staviš adresu servera i port od servera (npr. ako je linija C: ovojetest.com 12000 user password, onda pod device upišeš ovojetest.com,12000)

stavio sam ti sliku da vidiš kako izgleda preko WebIf kad otvoriš

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 21:57 (dadn).
12 godina
neaktivan
Card sharing

Hvala ti priatelju na ovako iscrpnim informacijama. Kada se vratim s posla odmah se bacam dalje na akciju. Čujemo se!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Odradio sve do rečenice "sad u adresu browsera upiši IP adresu Ax- odina s portom". Odakle da znam port i gdje se on može pročitati ili složiti? Ako u Chrome upišem 192.168.1.6 na kojoj se i nalazi receiver otvara mi Open Webif receivera

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

to ti je onda IP adresa 192.168.1.6

znači upisuješ 192.168.1.6:7777

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Hvala. Bio je onaj općeniti doscam.cfg. DCC ga nje htio prebrisati već sam ga ručno morao deletirati. Radi za sada.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Radi ali malo trza (smrzava). Linija inače radi 100%. Da li bi bolje radilo da se procesor digne na 751MHz umjesto sadašnjih 500MHz-a? Da li je netko to probao na OpenAtv 5.1?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bilybob kaže...

Radi ali malo trza (smrzava). Linija inače radi 100%. Da li bi bolje radilo da se procesor digne na 751MHz umjesto sadašnjih 500MHz-a? Da li je netko to probao na OpenAtv 5.1?

procesorska snaga ti tu ne igra ulogu, to ništa ne bi promjenilo... meni je na mojem VU+ Duo2 receiveru procesor od 1,3 Ghz pa zna ponekad slika zamrznuti kod nekih kanala na CS-u...

ne znam da li hoćeš možda probati Wicardd. po meni se čini najbolji što se tiče CS-a ali užasno loš i kompliciran početnicima za emu i ključeve

12 godina
neaktivan
Card sharing

Probat ću se onda sa time pozabaviti? E, a li bi što mjenjalo da se stavi neki stariji image?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

ne bi ništa mijenjalo u vezi toga (ako misliš na CS)... napravi si backup jedino konfiguracijskih fajli tako ako stavljaš drugi image ili nešto drugo mijenjaš da imaš za rezervu da ne moraš ponovno se zezati i namještati neke stvari...

kod Wicardda ti je razlika jedino u tome da wicardd.conf fajlu moraš editirati na kompjuteru (sa nekim text editorom kao notepad++ ili notepad2), ne ide preko WebIf kao doscam

wicardd.conf se instalira u /usr/keys/wicardd.conf

kod editiranja pogledaj pod [reader]

type mora biti cccam

a za liniju "C: ovojetest.com port user password" unosiš pod account

npr. account = user:password@ovojetest.com:port 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 14:13 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

pozz ima li neko od vas ovdje da ima to cardsharing ili da djeli te satelitske pristupe kanalima meni treba neko takav ,,poz

0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Imas njuskalo i olx.ba ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
javi mi se na pn
objasnit cu ti sta i kako ide
9 godina
neaktivan
Ugradio sam si card sharing i ponekad mi se pojavljuje scrambled chaneel,kao da otkljucava kanale,medutim rekli su mi da se mora resetirati emulator da se to vise ne pojavljuje.Imam reciver x405 mini.Da li netko zna kako se resetira emulator na tom reciveru?Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Card sharing i 3g

Može li card sharing raditi ukoliko mi je jedina mogućnost spajanja na internet preko 3g mobilne mreže (mobitel glumi router ili naći neki mobilni 3g router pa spojiti lan kabelom ) ?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Card sharing i 3g
Valsi kaže...

Može li card sharing raditi ukoliko mi je jedina mogućnost spajanja na internet preko 3g mobilne mreže (mobitel glumi router ili naći neki mobilni 3g router pa spojiti lan kabelom ) ?

Hvala

Naravno da može, tu je ping bitniji od brzine interneta

14 godina
Card sharing

Molim preporuku za kvalitetnog CS provajdera. Dosta mi je ovih s Njuškala "sve radi mega-super-turbo odlično" prva 24h, a onda poslje jedva da išta lovim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

javi  mi  se  na  pm

13 godina
neaktivan
Card sharing

Moze mi netko napisat kvalitetni setup CS i kvalitetnog prodavaca usluga? Moze i na PM hvala.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kolega dadn je sve detaljno objasnio. U čemu je problem!

10 godina
neaktivan
Card sharing

svima koja je potrebna preporuka za dobar cs neka se jave na pm 

0 0 hvala 0
15 godina
Je neko ima dobru listu programa kao sto je bila DON lista
Treba mi za 19 16 13 enigma 2
Hvala
Samsung S6 Edge+
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pasko kaže...
Je neko ima dobru listu programa kao sto je bila DON lista
Treba mi za 19 16 13 enigma 2
Hvala

To trebaš potražiti na specijaliziranim satelitskim forumima recimo ovdje  http://www.satelitskiforum.com/sf/board48-digitalna-satelitska-tv-satelitski-prijemnici-oprema-i-liste-kanala/board60-liste-kanala-za-satelitske-prijemnike/

Moja preporuka bi bila satvenus lista

P.S. neznam jel dozvoljeno linkanje na druge forume pa ako nije isprika moderatorima i molim da obrišu

13 godina
Card sharing

Ima netko preporuku IPTV ponuđača, koristilo bi se na VU+ Zero-u...?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Da li je netko na njemu probao HRT karticu?

0 0 hvala 0
12 godina
Chriss kaže...

Ima netko preporuku IPTV ponuđača, koristilo bi se na VU+ Zero-u...?

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
Card sharing

Ima li netko tko možda to prati bolje nego ja kakve informacije u vezi cs-a na astri 28.2e?

Nešto sam danas čitao da bi prije kraja godine cs na Skyevim kanalima mogao prestati i za sd kanale (sky uvodi novi sky Q).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

nema jos nista od toga za sada u cs sve radi odlicno 

0 0 hvala 0
9 godina
dadn kaže...
Bilybob kaže...

Pozdrav narode,

nabavio AX-Odina i dobio dvije linije na test. Na reciveru se nalazi Open ATV 5.1. Da li je potrebno instalirati neki emulator za njihov rad? Kada se samo ubace u etc ili u usr/keys ne rade!Hvala

svi imagei trebaju emulator (softcam) da bi CS radio... 

oscam, doscam, oscam ymod, Wicardd su najpopularniji, tj. nude sve u jednom i ne treba ti ništa osim jednog emua... doscam je najjednostavniji od njih, Wicardd najkompliciraniji (za početnika)

znači trebaš IPK fajlu instalacijsku za image koji imaš. http://secret.mynonpublic.com/

evo doscam npr skini "enigma2-plugin-softcams-doscam-atv_0.25_mips32el.ipk", stavi u tmp folder i instaliraj preko plava tipka - dodaci - ipk installer

ovako napamet, konfiguracijske fajle prilikom instalacije stavi u USR/keys/doscam ili u ETC/tuxbox/config/doscam... budeš vidio...

potraži fajlu doscam.cfg. u njoj ti pod WebIf stoji httpport, user i password za pristup konfiguraciji preko WebIf... 

za početak da se ne mučiš puno evo ti gotova config fajla doscam.cfg za doscam sa složenim emulatorom samo sam editiraš CCCAM linije 

http://www.mediafire.com/download/oden2bj0cxjznn0/doscam.cfg

samo je kopiraj preko instalirane

SoftCam.key fajla za emu je složena na putanju /usr/keys/doscam/SoftCam.Key

Softcam.key sa ključevima skini odavde moraš paziti da koristiš sofcam.key za doscam jer ti BISS kanale neće otvarati ako nije za doscam

preko WebIf je najlakše podesiti dosacam i unijeti linije...

sad pokreneš doscam na receiveru, plava tipka - softcam i pod Select CAM 1 sa lijevo desno odaberi doscam i pritisni zelenu tipku

sad  u adresu browsera upišeš IP adresu od AX_odina sa portom, npr. 192.168.1.5:7777

kad otvori DOSCAM konfiguraciju idi pod READERS i tu podešavaš readere...

mijenjaš samo device, user i password

pod device staviš adresu servera i port od servera (npr. ako je linija C: ovojetest.com 12000 user password, onda pod device upišeš ovojetest.com,12000)

stavio sam ti sliku da vidiš kako izgleda preko WebIf kad otvoriš

pozdrav,

evi i ja sam se probao držati ovih tvojih uputa, sve instalirao, ubacio tu tvoju gotovu doscam skriptu al sad mi je potrebno podesiti doscam readere i to..

putem webif ako upišem ip od ax-odina odem na njegovu stranicu al tamo su samo neke najosnovnije postavke, ništa vezano uz doscam...ako dodam iza :7777 kao što si kasnije naveo isto mi ne otvara niša...

ako može pomoć kako dalje??

i još nešto...probao sam i preko cccama neke free linije, kratko je radilo al mi gasi cccam a sad ga više ne mogu ni upaliti..kako se mogu izbrisati pojedini emulatori? npr. da izbrišem zadnju verziju od cccama i instaliram neku stariju koja bi možda radila...probao sam ručno preko ipk neke starije verzije cccama ubaciti, on ih instalira ali ih kasnije nigdje nema uvijek mi nudi tu istu verziju koju više ne mogu ni pokrenuti...

hvala unaprijed, nov sam u ovome svemu...

14 godina
Card sharing

Najbolji ti je mgcamd i oscam

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
punkrockos kaže...

pozdrav,

evi i ja sam se probao držati ovih tvojih uputa, sve instalirao, ubacio tu tvoju gotovu doscam skriptu al sad mi je potrebno podesiti doscam readere i to..

putem webif ako upišem ip od ax-odina odem na njegovu stranicu al tamo su samo neke najosnovnije postavke, ništa vezano uz doscam...ako dodam iza :7777 kao što si kasnije naveo isto mi ne otvara niša...

ako može pomoć kako dalje??

i još nešto...probao sam i preko cccama neke free linije, kratko je radilo al mi gasi cccam a sad ga više ne mogu ni upaliti..kako se mogu izbrisati pojedini emulatori? npr. da izbrišem zadnju verziju od cccama i instaliram neku stariju koja bi možda radila...probao sam ručno preko ipk neke starije verzije cccama ubaciti, on ih instalira ali ih kasnije nigdje nema uvijek mi nudi tu istu verziju koju više ne mogu ni pokrenuti...

hvala unaprijed, nov sam u ovome svemu...

valjda nisi pokrenio doscam na receiveru... tek onda možeš otvoriti postavke preko webif.... znači prvo pokreni doscam u izborniku za camove da je pokrenut pa onda probaj upisati IP adresu i port

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 10:00 (dadn).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice