B.net+decoderi

poruka: 2
|
čitano: 4.236
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
B.net+decoderi

pozdrav

znaci kroz sljedeci tjedan dobivam b.net digitalnu televiziju,

problem je sljedeci: imam http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4020261 i http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_26PFL3403D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+26PFL3403D-10

jedan televizor ima integriran dvb-t dok drugi nema. znaci kod samsunga moram uzet b.netov digitalini decoder i karticu dok kod philipsa nezanam dal mogu samo bnetovu karticu metnut u utor za CAD ili moram i prijamnik., jer navodno bih trebao imati integriran  dvb-c a ne dvb-t.

i jos jedno pitanje. koliko placam dodatan prijamnik kod b.neta mjesecno odnosno karticu ako bih mogao samo karticu na philipsu jer gospodin iz b.neta nije znao da li se to moze i koliko to kosta koji je dosao potpisati ugovor. hvala svima

EDIT: jer zna tko, ima tko digitalnutv kod b.net s dva prijamnika, barem da to znam koliko kosta i kako se to moze izvesti,ovo s integriranim tunerom kod philips nije toliko bitno.

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 18:16 (hara_zg).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: B.net+decoderi

Stvar je slijedeća:

Za prijem programa putem B.Neta u svakom slučaju trebaš uređaj kompatibilan s DVB-C standardom i Conax sustavom kodiranja (u slučaju B.Neta taj uređaj je prijemnik koji dobiješ od njih nakon aktivacije usluge). Koliko sam uspio vidjeti na linku koji si poslao, taj Philipsov TV ima ugrađen DVB-T prijemnik, znači, zbog različitog sustava modulacije, neće moći prikazati B.Netov signal.

Prema specifikacijama mi se također čini da je utor na televizoru zapravo Common Interface utor, tj. u njega možeš npr. umetnuti dodatni MPEG-4 dekoderski modul (ako možeš i želiš gledati slovenski DVB-T i ako ovaj TV podržava rad s takvim modulima)

Po cjeniku na njihovim stranicama, dodatni prijemnik B.Net naplaćuje 30 kn mjesečno ili ga možeš kupiti za 800 kn.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice