Bnet smrzavanje HD prijemnika

poruka: 7
|
čitano: 10.097
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Od jučer sam spojen na Bnet, uzeo sam Trio paket s jednim običnim i jednim HD prijemnikom za televiziju. Problem je s ovim HD prijemnikom. Naime, kako sam oduvijek bio poprilično intenzivan što se tiče šaltanja programa (čitaj: svako malo volim napraviti brzu turneju po programima), skužio sam da prijemnik to po svemu sudeći ne može pratiti. Već mi se treći put u dva dana dogodilo da nakon klikanja po EPG-u i pregledavanja desetak ili dvadesetak programa prijemnik u jednom trenutku jednostavno prestane reagirati na daljinski upravljač i bilo kakvu naredbu. Program na kojem je bio i dalje se prikazuje, ali više ne mogu promijeniti program, uključiti EPG, stišati, pojačati, ne mogu baš ništa. Ne reagiraju ni tipke na samom prijemniku. Jedino rješenje je isključivanje iz struje i uključivanje nakon 10-15 sekundi.

Ima li netko sličnih problema ili ideju kako ovo riješiti? Trebam li zvati službu za korisnike ili mi preostaje promijeniti navike kod šaltanja programa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ista stvar je kod mene već skoro 2 godine, samo na Vipu. Služba nije pomogla, pa smo se pomirili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to je tako jer ne može progutat tako brzo informacije te samo treba pričekat da dojde sebi

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ako si u mogućnosti kupi ovo, jbg ja sam svog platio toliko ali ima ih na njuškalu malo jeftinijih.

Kad jednom probaš... 

Ako si dobio novi receiver koji nije na karticu već mora biti kablom spojen na router onda ništa. 

Kad sam dobio povećanje brzine promjenili su mi router ali i receiver i ostao sam bez tog sa karticom.

Zvao sam ih i vratili su mi stari sa karticom bez nadoplate.

Probaj isplati se 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Bnet smrzavanje HD prijemnika
dery kaže...

to je tako jer ne može progutat tako brzo informacije te samo treba pričekat da dojde sebi

To mi je prvo palo na pamet, ali ne pomaže. Ovaj zadnji put pustio sam ga valjda pola sata da dođe sebi i ništa.

gocc01 kaže...

Ako si u mogućnosti kupi ovo, jbg ja sam svog platio toliko ali ima ih na njuškalu malo jeftinijih.

Kad jednom probaš... 

Ako si dobio novi receiver koji nije na karticu već mora biti kablom spojen na router onda ništa. 

Kad sam dobio povećanje brzine promjenili su mi router ali i receiver i ostao sam bez tog sa karticom.

Zvao sam ih i vratili su mi stari sa karticom bez nadoplate.

Probaj isplati se 

Hvala ti na prijedlogu, ali izgleda da to kod mene neće ići. Dobio sam KAON VM-1200, nema karticu nego je spojen na router.

I kad sam već kod njega - još jedno pitanje: zašto mi se kad preko daljinskog isključim/uključim receiver zajedno s njim isključuje/uključuje i televizor? Na takav debilni feature stvarno još nisam naišao. Nigdje u opcijama ne nalazim mogućnost da se to isključi, zar to mora biti tako? Nikom nije palo na pamet da mi receiver nije uvijek neophodan i da ne mora biti uključen kad god je uključen i TV?

11 godina
Q-Tip kaže... 

Hvala ti na prijedlogu, ali izgleda da to kod mene neće ići. Dobio sam KAON VM-1200, nema karticu nego je spojen na router.

I kad sam već kod njega - još jedno pitanje: zašto mi se kad preko daljinskog isključim/uključim receiver zajedno s njim isključuje/uključuje i televizor? Na takav debilni feature stvarno još nisam naišao. Nigdje u opcijama ne nalazim mogućnost da se to isključi, zar to mora biti tako? Nikom nije palo na pamet da mi receiver nije uvijek neophodan i da ne mora biti uključen kad god je uključen i TV?

To potraži u postavkama televizora.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
gocc01 kaže...
Q-Tip kaže... 

To potraži u postavkama televizora.

Hvala ti na ovome, nisam ni sanjao da bi moglo biti u tv postavkama. HDMI control, tko bi rekao :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice