Pozdrav!
Evo uzeo sam i ja pokucni, al kad hocu prebacit mrezu na samo 4G, izbaci mi da odaberem izmedju VIP 4G(Zabranjeno) i HT 4G(Dostupno) i kad odaberem HT 4G mi izbaci kao Neuspjesna registracija..
Hvala na pomoci!
Probaj karticu ubaciti u mobitel i napravi skeniranje mreže. Ako i dalje ne vidiš Tele2 4G znači da kod tebe 4G signal nije dostupan. Ali, u tom slučaju možeš koristiti 3G no on je daleko od 150 Mb/s. Na HT 4G se ne možeš spojiti jer se nacionalni roaming koristi samo na područjima koji nisu pokriveni Tele2 signalom (2G/3G/4G) i kada budu neki kvarovi na mreži. Osim toga, nacionalni roaming je ograničen na HT 3G signal i ne možeš se spojiti na 4G.

Vidim da vas je dosta preslo s Iskona/Optime gdje ste imali stabilnih 15-20Mbps pa oci postale gladne kad su vidjele 150Mbps na reklami. A u RH prosjek 16Mbps. Ja sam godinama se *ebavo s 1Mbps DL od tcoma i onda njihov internet dan koji me je koštao 150% cijene ovog Tele2 sto sad placam tako da mi je ova ponuda sjela ko budali samar
To sto mi je 2x dnevno bio prekid od 30ak sekundi mi nije ni najmanje smetalo jer sam mogao skinuti 100GB za 3h. Tih 100GB ne bih potrosio u mjesec dana na 1Mbps sto sam imao a vjerujte da sam se trudio. Imam PS4, laptop, PC, tablet i 3 mobitela konstantno spojena i do sad nisam imao problema. Je mi brzina pala s 90 na 50Mbps preko ljeta ali se ne zalim. Te 2-3 minute sto cu duze cekati da mi se serija skine mi ne znaci puno
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.