Evo taman dodjem maloprije u Tele2 da uzmem pokucni bez ugovorne obveze, i zenska mi veli kako imam srece, da je danas zadnji dan da je to moguce, da od sutra je moguce samo uz ugovornu obvezu.
Kao da joj je stigao mail od Tele2 da vise se ne daje bez ugovorne obveze. Koliko u tome ima istine neznam.
Isao sam im postaviti to pitanje na FB, ali me netko preduhitrio
https://www.facebook.com/tele2.hr/posts/1313117452070349?comment_id=1313119228736838&reply_comment_id=1313128008735960¬if_t=feed_comment¬if_id=1494526991395816
Da ce i dalje biti moguce bez ugovorne obaveze
Znači da sumiramo i pojasnimo o čemu se radi, istina, NA PRODAJNIM MJESTIMA više nije moguće uz pretplatu uzeti i uređaj, ali da bude bez ugovorne obveze i platiti ga jednokratno ili na 24 rate u sklopu te iste pretplate.
Pretplatu možete uzeti bez ugovorne obveze odnosno bez uređaja, a uređaj možete kupiti kao slobodan ili na bonove, ali tada on nema veze sa tom pretplatom i sa tim brojem, samo u taj uređaj stavljate onda svoju pretplatničku SIM karticu, to možete.
Štoviše, čudno mi je bilo što je TELE2 uopće dopuštao tu varijantu da na osnovu te pretplate uzmete i uređaj koji otplaćujete, a bez ugovorne obveze. Doduše još je i bila neka razlika u cijeni za router, nije isto 849 i 361 (na 24), ali kod mobitela je ta razlika bila puno manja, par sto kuna sve zavisi o tarifi, što bi značilo, ne isplati se uzeti na ugovornu obvezu. Znao sam da to neće dugo trajati...
Uglavnom ovo vam je provjerena informacija sa prodajnog mjesta. Na webshopu još uvijek ima ta opcija za odabrati, tako da ne znam da li još nisu ažurirali ili šta. Pozz.