Evo ja vratio router i karticu nakon 5 dana korištenja. Djelatnik u tele2 (ujedno i poznanik - posljedica malog mjesta svi se znamo) kao što već znate i sami nije previše upućen
u sve to pa je mene poslušao kod vraćanja kako što kad i gdje itd.
Vratio sam jer ne da nisam zadovoljan već sasvim suprotno PREPOROD u odnosu na drot koji sad trenutno imam.
Poklopilo se to da mi ugovorena obaveza istiće 02.06 te se druženje s tim operaterom od gotovo 10 godina prekida sa tim datumom.
Fixni telefon odlazi u prošlost i neznam kako ću to preboljeti.
Narućen je drugi router (sutra dolazi) uzima se kartica i to je to objeručke sam prigrlio mobilni internet.
Ponavljam živim u malom mjestu u slavoniji koje nikad ponavljam nikad ne bi imalo 4g mrežu da nije prošle godine grom spičio teletov odašiljač.
I dosad sam imao nezaključan wifi oko mene nitko neradi sve socijala i to ona prava a ne glumci. I njima će svanuti ima da u par dana dokućimo terabajt a onda po pravilima mir od 18 do 23 
za tele2 na ovom pokućnom.

.. samo da jos skontam kako da sada iz podruma mi hvata gore na 3. kat, slabo do tamo dopire wifi
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
. DL varira od 80 do 100 Mbps, UP 20 do 40, ping 20-25, WIFI - bez antene.