17.30 ispad Tele2 4g Virovitica..
-
17.30 ispad Tele2 4g Virovitica..
-
Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Za bonaše: neograničen internet na 24h samo jednu kunu. Aktivacija je moguća do 31.7. i to samo preko Moj Tele2 portala.
Aktiviro i odma ispo 4g...
-
ima li tko problema sa pokučnim, rijeka, nema interneta?
Trenutno nitko nema interneta. Mogu se povezati s mrežom, ali ne mogu otvoriti ni jednu stranicu.
Trenutno nitko nema interneta. Mogu se povezati s mrežom, ali ne mogu otvoriti ni jednu stranicu.
hm čudno, spojio na mob, glatko radi, isto tele2 a pokučni mrtav
Evo i kod mene proradilo. 🙂
morao si se od nekud spojit na forum, meni jos uvijek samo na mobu 
meni evo radi samo 3g. za surfanje dosta. :D
Potvrda, radi 3g u Rijeci
morao si se od nekud spojit na forum, meni jos uvijek samo na mobu 
Spojen na Wi-Fi, pa sam samo išao isprobati da li mreža radi (pošto je netko napisao da ne radi). 😊
ne radi. ZG, Podsljeme. puklo prije sat i nešto.
vip radi, eto...
LP
EDIT: Stigao 3G..
Zagorje, ne radi. Vip eto, radi
Medjimurje 4G ne radi vec cca 2 sata... 3G zasad ide
Resetiraj ruter sad... Isto ni meni nije htjelo al nakon restarta ide.
Meni je i lozinka na ruteru promjenjena nazad na standard "admin"...
Koliko saznajem Tele2 ima veći broj korisnika nego su očekivali i ovo se moralo dogodit kad tad. Moraju nadogradit mrežu...
4G ne radi javi grešku na slici. (Stavio google DNS, ne šljaka stavim automatski ne radi ni tako ) 3G radi normalno. Gornja Dubrava
Probaj promijenit na Cloudflare DNS - 1.1.1.1 i 1.0.0.1.
Pa dogodilo se već prije 3-4 mjeseca kad je isto ostala cijela Hrvatska bez Tele2 interneta, umanjili su račun za 20 ak kuna, a tad nije bila sezona niti je bilo turista, Zadar isto bez mreže, srećom imam Optimu radi TV-a i turista, prošli tjedan sam zvao Iskon da vidim što oni nude jer potrebne su mi dvije linije, a ovo s Tele2 postaje sve jadnije i jadnije srećom nisam pod ugovornom obvezom s Tele2
Upravo proradilo 4G i na mobu i na pokućnom, jedino što je ping koma 72 m/s brzina je ok. Split-okolica.
Proradilo i ovdje...ping 94 ms a brzina čak 4.56 Mbps 
To se dogodi kad na već preopterećenu mrežu staviš akciju 4G za 1kn.
Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
To se dogodi kad na već preopterećenu mrežu staviš akciju 4G za 1kn.
reklo bi se... 
btw, proradilo je, woohoo (s nešto većim pingom, al ispod 100ms, a brzina je
)