Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7380D3G_DUO, 8''

poruka: 3
|
čitano: 1.538
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7380D3G_DUO, 8''

Dali netko ima navedeni tablet? Omjer cjene i kvalitete me zanima..dali je to best buy za njegove karakteristike..ili postoji neki drugi model na koji je bolje potrošiti 1600 kn, a da je sličan po ogućnostima..Gledam po netu, svugdje ga bilo za kupiti a sad sve manje i manje, ili je tolika potražnja za njim ili se povlači iz prodaje..iskustva molim.Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7380D3G_DUO, 8''

Nisam imao dotični tablet, ali sam imao Prestigio uređaj, onaj 9,7 inčni duplikat Ipada koji su proizveli prije godinu dana. Uređaj je imao sjajan ekran, solidan softwer al brate baterija je bila očaj i zato sam ga se hitno riješio. Ta ti firma ima još jedan problem (kao i mnoge slične koje prodaju jeftinjake) a to ti je update softwarea. Obično proizvedu jedan uređaj, možda ubace jedan update firmwarea u par godina i to ti je to. O novim iteracijama Androida ni spomena, bar za tablet koji sam ja nabavio.

Bolje ti uštedi malo više para i priušti si neki bolji tablet kao Samsung Galaxy Tab 8.0 ili novi Nexus, jer ćeš sigurno bolje proći općenito. Mada, moguće je da se Prestigio popravio, ali ne vjerujem u to. Da bi im tablet bio jeftin, treba na nečem ušparati. Radije uzmi Acerovu Iconiu a1-810, bolja je sigurno. Ne znam šta će ti 3g, ja parim tablet i mobitel kad nemam WiFi u blizini.

12 godina
neaktivan
Re: Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP7380D3G_DUO, 8''

Imam Prestigio Prime Duo (5780) i iskreno, barem ovaj model, ne bih nikako preporucio.

Sa hardware strane i nije toliko los, ali je software toliko lose izveden (jako slab wifi signal, stalno se smrzava),

da je gotovo upotrebljiv. Koliko sam citao na internetu, dovoljan broj ostalih MultiPadova spada u isti kos

(vecina sa 4.1 Androidom). Neki su dobili firmware update koji popravlja stvari, neki nisu.

Procitaj na internetu kakvi sve problemi postoje sa tim modelom pa sama prosudi.

Doduse iskren savjet (subjektivno) je izbjegavati Prestigio proizvode.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 19:02 (Reptile1712).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice