Tablet za gledanje mkv, mp4, avi ?

poruka: 8
|
čitano: 3.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pošto dobivam dosta filmova u formatima MKV i MP4, kako bi ih gledao na kućnome TV-u moram ih sve konvertirati u AVI (divx) što traje satima i slika bude puno lošija od originala.
Zato sam se odlučio za kupovinu tableta koji bi mi služio najviše za gledanje filmova: Avi, Mkv, Mp4 formata.
I sad našao sam nekoliko modela koji mi odgovaraju po cijeni i hardverskim karakteristikama i prikazuju AVI filmove ali ne spominje da podržavaju i formate MKV i MP4.

Jedan kolega mi kaže ovo:
Sto se tice formata datoteka, sa Androidom nema problema. Za prikaz videa odabereš MXPlayer ili BSPlayer koji citaju sve video codece i prikazuju sve vrste titlova.
Preporuka je dualcore tablet koji ce ti vrtiti 720 mkv bez trzanja.

Dali li je to istina šta on kaže

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 20:52 (Don_Ante).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tablet za gledanje mkv, mp4, avi ?

Da, ja imam ovaj i nemam problem sa štekanjem hd videa, čak i hd video iz flash playera radi bez štekanja. Instaliraš MXPlayer i šibaš :)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
13 godina
neaktivan
Još jedna stvar me zanima, da li si ga spajao sa kućnim TV.
Zanima me kvaliteta slike na TV-u (gledanje filmova), da li je lošija ili ista kao na tabletu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam probao ali znam da ima podršku za 1080p tojest full hd  a to znači da nemože biti loše, jedino ako je sam video loše kvalitete

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znam da Samsung tableti imaju MHL tj sa micro usb-a na HDMI prenosi full hd, za ostale marke neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupio sam tablet s Android 4.1.0.15 -spojio sam tablet s TV (USB kabelom), i na TV se pojavi tekst "USB uređaj pronađen - skeniranje datoteka...." i tako stoji (evo več 5 min) i ništa se ne događa
Zna li ko zašto mi na TV ne prikazuje ništa s tableta

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 13:05 (Don_Ante).

0 0 hvala 0
15 godina

Usb nemoze prikazatislikuna tv, treba ti hdmi kabel

Damn I'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Tablet za gledanje mkv, mp4, avi ?
Don_Ante kaže...

Kupio sam tablet s Android 4.1.0.15 -spojio sam tablet s TV (USB kabelom), i na TV se pojavi tekst "USB uređaj pronađen - skeniranje datoteka...." i tako stoji (evo več 5 min) i ništa se ne događa
Zna li ko zašto mi na TV ne prikazuje ništa s tableta

Usb prenosi podatke,znači možeš samo reproducirat ono što je na tabletu(učitavat slike,videe i sl),tj. tv ti očitava tablet kao USB stick.....nemoguće je pomoću usb-a dobit sliku na tv-u,za to ti treba mHDMI ili HDMI konektor na tabletu ako ih imaš

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice