PSP koji kako gdje?

poruka: 2
|
čitano: 2.208
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PSP koji kako gdje?

Evo planiram to jest svida mi se psp jer kad putujem negdje lijepo izvadim iz depa i igram nes,sad me zanima koji kupit? kako igrice igrat (one koje nisu org jer nemislim davat za igrice 300-400 kn kad bas i nisam neki freak da cu igrat psp po cijeli dan) koliko baterija drzi? cuo sam da je najbolji onaj V1 verzija jer ovi novi su sam tanji i tak,planiram neki naj jeftiniji uzet sam da mogu prek wlana igrat i single player igrat da mi nebude dosadno (tekken,undercover,pes itd itd.)

I gdje kupit?

Tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: PSP koji kako gdje?
Fake_Alert kaže...

Evo planiram to jest svida mi se psp jer kad putujem negdje lijepo izvadim iz depa i igram nes,sad me zanima koji kupit? kako igrice igrat (one koje nisu org jer nemislim davat za igrice 300-400 kn kad bas i nisam neki freak da cu igrat psp po cijeli dan) koliko baterija drzi? cuo sam da je najbolji onaj V1 verzija jer ovi novi su sam tanji i tak,planiram neki naj jeftiniji uzet sam da mogu prek wlana igrat i single player igrat da mi nebude dosadno (tekken,undercover,pes itd itd.)

I gdje kupit?

Tnx.

Ako želiš što jeftinije proći potraži po oglasu za oko 1300kn već hakirane.

Ali ako želiš novi  kupi si PSP3000 za 1800kn+memory stick i uživaj a kako ga hakirati potraži informacije na PSP Slim Hacks..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice