Preporuka E-book čitača

poruka: 3
|
čitano: 4.579
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka E-book čitača

Dakle, tražim preporuku e-book čitača. Nisam imao prilike držati u ruci ni jednog tako da nemam iskustva s njima što se tiće kvalitete, čitanja različitih formata i sl. Uglavnom, znam da je kindle postao neki standard ali malo sam skeptičan što se tiče čitanja različitih formata (možda sam i u krivu). Dakle, meni je najvažnije da čitač čita sve formate koji se praktično mogu naći na tržištu, da bude prilično dobre kvalitete jer će proći kroz mnogo mnogo ruku i da je do nekih 100 eura. Također, molim link gdje se može nabaviti. Hvala na sugestijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporuka E-book čitača

Kindle ti je najbolji, nema sumnje, a čak i jeftiniji od recimo Prestigia.Imaš ga za manje o 1000 kuna u Extreme Digitalu. Što se tiče čitanja formata, tu nemaš brige - samo uzmi Calibre converter s neta i on će ti sve knjige prebaciti u format za Kindle automatski i stavit na njega.

Prestigio ima solidnu ponudu čitača, ali malo je spor i nezgrapan za uporabu sa onimgumbima. Ja sam imao jedan 2 g. i spreman sam uzet Kindle, sad kad je tak jeftin.

11 godina
neaktivan
Preporuka E-book čitača

Pozdrav svima!

Planiram nabaviti e-čitač bez pozadinskog osvjetljenja, ako je moguće sa displejom većim od 6", ali mi je jedna stvar posebno bitna. Dakle, mogu li u nekom takvom čitaču uređivati tekst, naglašavati ga, dodavati tekstualne komentare... tako da ti dodatci postanu dio dokumenta po spremanju istog. To mi je bitno da kod naknadnog čitanja brzo vidim važne podvučene i dodane u komentaru misli. Svakako je bitno da mogu koristiti naša slova sa kvačicama. Svaka pomoć je dobrodošla.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice